Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hű basszus, na ez ciki, jó tompa voltam, bocsánat. Most visszanézve a hsz.-eket, így már tiszta, mit szerettél volna. Azt nem fogtam fel eredetileg, hogy mit is szeretnél szebbé tenni, nem is beszélve arról, hogy amikor beszéltünk róla, még a .bind() sem ugrott be, pedig elég kézenfekvő, és még az itteni kódodban is szerepel...
Szerintem a legrövidebben úgy lehetne jól megfogalmazni, hogy az adott elemre vonatkozó event handler átadásának pillanatában szeretnél már vonatkozó paramétereket is átpasszolni, az event handlert pedig teljesen általánosan "megfogalmazni", hogy ne legyen tele ronda if-else-ekkel vagy switch-case-ekkel pl. az event.targettől függően.
Szóval sorry, ez most nem az én napom.(#4092) Karma :
"nem értem az ellenhurrogást, hiszen a this bepasszolása az eseménykezelőnek igencsak alapvető dolog"
Jogos, és jó is, hogy beírtad a megoldást; de szerintem jelen esetben pont nem csak a this bepasszolása a lényeg, hanem az egyéb paramétereké (végül is elvileg ez volt a kérdés, nem az, hogy hogy tudja használni a this-t), hiszen a this magában az event handlerben is "elérhető" lenne. Úgy értem, pont a this miatt a .bind() használatának előnye nem pont ennél a feladatnál kristályosodik ki igazán, mert a this működik az ebben a példában szereplő btnHandlerWithoutParams fv.-nél is: http://jsfiddle.net/8LCcR/2/
Új hozzászólás Aktív témák
- Lézervágás, gravírozás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Tőzsde és gazdaság
- PR-Telecom
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szerintem a legrövidebben úgy lehetne jól megfogalmazni, hogy az adott elemre vonatkozó event handler átadásának pillanatában szeretnél már vonatkozó paramétereket is átpasszolni, az event handlert pedig teljesen általánosan "megfogalmazni", hogy ne legyen tele ronda if-else-ekkel vagy switch-case-ekkel pl. az event.targettől függően.