- Analóg fényképezés
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tilla23
üzenetére
[link] - itt megkérdeztem, a naptár napjaira fog-e kattintani a felhasználó, tehát a napok legyenek-e belinkelve, de azt írta, "Nem a látogató választja a linket és nézi meg azt vagy azt az oldalt, hanem készen kapja az előre megírt szöveget, adatokat." Fogalmam sincs, ez mit jelent. Sajnos a leírásnak ebben a formában nem sok értelme van, ember legyen a talpán, aki ilyen specifikációból kihámozza, pontosan mit is kell csinálni.
Amennyit összeraktam az egész kívánságából, az alapján továbbra sem értem, az egész feladatnak mi köze van a JavaScripthez. Szerintem nem a kliensoldali részét kellene megvalósítania, hanem a szerveroldali sem néz ki még sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- Analóg fényképezés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest