Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SirRasor
    addikt

Úgy hívják Ajax. Aszinkron Javascript And Xml. Azaz aszinkron módon kellene megoldanod, még ha ezt a fajta programozást kicsit szoknod is kell. Ilyenkor fel kell iratkoznod eseményekre, amik akkor következnek be, amikor az aszinkron feladat véget ért. Ez a szép megoldás.

Konkrétabban direkt nem írom le, gugli a barátod, meg rengeteg szakkönyv van ebben a témában. Bevallom nem olvastam végig mindazt a küzdelmet, amit írtál. Ugye a Java-t nem kevered össze a Javascripttel? A legelején írtad, hogy java-ban kell programoznod, de végig javascriptről beszéltünk. Ugye nem keverednek a fogalmak? Én kérek elnézést, hogy ezt megkérdeztem. :B

Asszem meg is találtam a kellő példát gugliban, csak még ki kell bogarásznom. Tipikus példája az azt sem értem, hogy mit nem értem-nek. Na de találtam lynda.com-os AJAX oktatóanyagot, úgyhogy no para.

Nem keverem a java-t a javascripttel, csak azt nem értem, hogy egy java-s munkához miért elvárás a javascript és nem a java :DD Úgyhogy nagy nehezen eldöntöttem, hogy a JAVA-ra specializálódok és istenkirálycsászár profi leszek benne minden szinten, erre föl most tanulom a JS-t, mert csak úgy lehet bejutni :P Szóval csak így jött ide.

Új hozzászólás Aktív témák