-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt a Visual Event bookmarkletet vágjátok?
http://www.sprymedia.co.uk/article/Visual+Event+2
"Visual Event is an open source Javascript bookmarklet which provides debugging information about events that have been attached to DOM elements. Visual Event shows:
» Which elements have events attached to them
» The type of events attached to an element
» The code that will be run with the event is triggered
» The source file and line number for where the attached function was defined (Webkit browsers and Opera only)
» In addition to being useful for debugging your own code, Visual Event can be used as an educational tool, showing how many web-sites have been authored."Van Opera-extension is:
https://addons.opera.com/en/extensions/details/visual-event-2/?display=enSzépen mutatja az event handlereket, ha az adott elem fölé visszük az egeret, például most megnéztem a jquery.com-ot, az alsó Quick Access mező fölé vittem:
Ezt elvileg lehet a developer toolbar segítségével is, de szerintem sokkal macerásabb, meg nem ennyire gyorsan áttekinthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- iPhone topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest