Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benceee14
csendes tag
(Elnézést az előző offolásomért.)
Szóval, egy tök alap JavaScript program megírásában tudna valaki segíteni? Hozzáértőknek szerintem nem tart semeddig, de nekem fogalmam sincs, hogy hogy kezdjem el. Egy "Itt a piros, hol a piros?" játékot szeretnék írni, ami gyakorlatilag annyi hogy 1/3 esélyes kitalálós játék.
Hogy kéne csinálnom?
For looppal bekértem hogy 3 "shell" legyen, [for (j=0, j<4, j++) ] de ezután hogy kéne a kódolást, és egyáltalán milyen algoritmus szerint kell haladnom? :/Nagyon megköszönném ha valaki segítene.
Illetve a Mozilla miért nem olvassa a scripteket? Ez is egy feltétel lenne hogy a Firefox hibátlanul futtassa, de nekem valamiért alig működik valamilyen script, és fogalmam sincs miért :/
Karma, neked pedig itt válaszolnék: Szóval nagy cuccot nem kell várnod tőlem, tök alap html honlapot cisnáltam suliba, nem is szívesen vállalnám a nevem hogy "Igen, ez az én honlapom", csak annyi, hogy a követelmények megvannak benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- YouTube
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest