Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benceee14
csendes tag
(Elnézést az előző offolásomért.)
Szóval, egy tök alap JavaScript program megírásában tudna valaki segíteni? Hozzáértőknek szerintem nem tart semeddig, de nekem fogalmam sincs, hogy hogy kezdjem el. Egy "Itt a piros, hol a piros?" játékot szeretnék írni, ami gyakorlatilag annyi hogy 1/3 esélyes kitalálós játék.
Hogy kéne csinálnom?
For looppal bekértem hogy 3 "shell" legyen, [for (j=0, j<4, j++) ] de ezután hogy kéne a kódolást, és egyáltalán milyen algoritmus szerint kell haladnom? :/Nagyon megköszönném ha valaki segítene.
Illetve a Mozilla miért nem olvassa a scripteket? Ez is egy feltétel lenne hogy a Firefox hibátlanul futtassa, de nekem valamiért alig működik valamilyen script, és fogalmam sincs miért :/
Karma, neked pedig itt válaszolnék: Szóval nagy cuccot nem kell várnod tőlem, tök alap html honlapot cisnáltam suliba, nem is szívesen vállalnám a nevem hogy "Igen, ez az én honlapom", csak annyi, hogy a követelmények megvannak benne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2 USB C
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest