- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Házi hangfal építés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Benceee14 #2984 üzenetére
Felraktam neked inkább ide, aztán innen lehet tovább boncolgatni, ha valakinek van rá ideje (nekem most nincs ennyi):
http://jsfiddle.net/frAv7/Nem néztem át a kódodat, de gyorsan ránézve nem ártana elemeket is létrehoznod ezekhez:
var winEl = document.getElementById("win"),
loseEl = document.getElementById("lose"),
drawEl = document.getElementById("draw");Már ha érted, itt mi is történik (vagy minek kellene történni) valójában.
Ha már Google-tolvajlás, nem ártott volna belinkelned az eredetit is.
Legalább hogy ne nekünk kelljen megírni helyetted az egészet, és egyből meg tudjuk mondani, nálad mi van elcseszve ahhoz képest, vagy mi hiányzik.
===============
(#2981) szucs.miki : szívesen!
-
válasz
Benceee14 #2982 üzenetére
Nem nézegetni szeretném a munkásságod, hanem konkrétan megnézni hogy mi a baj a szkriptfuttatással a környezetedben
Ezt pedig úgy lehet, hogy a teljes HTML oldalt, amivel most próbálkozol, benyomod pastebinre és ide linkeled.
Itt a piros algoritmus...
Van egy darabszámod, mondjuk három, ahány lehetséges helyre kerülhet a piros.
Ehhez nem kell for ciklus, hasraütsz N = 3.Az elrejtéshez kell egy véletlenszám 0 és N-1 között. Egy függvényhívás bármilyen nyelven.
Ha ez megvan, vársz a felhasználóra, hogy adjon egy számot. Egyenlő az előbb generált számmal? Akkor nyert. Nem? Akkor vesztett. (Vagy újra próbálkozhat, ha úgy kéri a házifeladat...)
Ennyi. Semmi bonyolult nincs benne, konkrétan JavaScriptben is csak az bonyolítja el, hogy hogyan jeleníted meg az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest