Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, ezt linkelted, de igazából ehhez nem nagyon értem, miért kellene neked a komplett lista.
Azt meg nem tudtam, hogy stringből generálod le, és nem mondjuk egy document.createElement segítségével (nem néztem meg a kódot), pedig az lenne a logikus.
Amúgy most hirtelen nem jut eszembe, mi az a DOM-elem, ami nem szokott működni, mondjuk ez nyilván böngészőfüggő, ergo IE-ben tuti csomó nem megy, de Chrome-ban ha csinálok egy ilyet:
document.createElement('asd');
Akkor létrehozza ezt:
<asd></asd>
Pedig ez nem egy "valid" tag a szokványos W3C-s DTD-k szerint - de miért ne lehetne ez teljesen valid egy saját DTD szerint?Mi ad vissza HTMLUnknownElement típust?
Ha azt ad vissza, akkor miért nem dobsz vissza egyszerűen egy hibaüzenetet, hogy a megadott DOM-elem valamilyen oknál fogva nem megfelelő, adjon meg mást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad3 i5-1155G7 15" érintő kijelző, 512Gb NVMe, 1 év garancia, szép állapot
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- Apple MacBook AIR / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Új, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Gainward 5070 Python III
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest