Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, ezt linkelted, de igazából ehhez nem nagyon értem, miért kellene neked a komplett lista.
Azt meg nem tudtam, hogy stringből generálod le, és nem mondjuk egy document.createElement segítségével (nem néztem meg a kódot), pedig az lenne a logikus.
Amúgy most hirtelen nem jut eszembe, mi az a DOM-elem, ami nem szokott működni, mondjuk ez nyilván böngészőfüggő, ergo IE-ben tuti csomó nem megy, de Chrome-ban ha csinálok egy ilyet:
document.createElement('asd');
Akkor létrehozza ezt:
<asd></asd>
Pedig ez nem egy "valid" tag a szokványos W3C-s DTD-k szerint - de miért ne lehetne ez teljesen valid egy saját DTD szerint?Mi ad vissza HTMLUnknownElement típust?
Ha azt ad vissza, akkor miért nem dobsz vissza egyszerűen egy hibaüzenetet, hogy a megadott DOM-elem valamilyen oknál fogva nem megfelelő, adjon meg mást?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi