-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A komplett lista azért kell mert akkor tudom a prototypejába betenni az alap objektumnak a függvényeket (.div(), .span() stb).
Mikor elkezdtem csinálni, akkor még nem nagyon ismertem a DOM-ot, aztán így maradt eddig.
Nekem nem az a gondom, hogy nem valid tagokat akarnak megadni, azzal semmi gond (most is van benn egy addTag fn. hogyha valakinek van valami mása. Csak azt írtam, hogyha pl. kiiratod, hogy:
console.dir(document.createElement('asd'))
akkor a visszakapott objektum típusa HTMLUnknownElement
console.dir(document.createElement('div'))
akkor HTMLDivElement.
Ezzel csak azt akartam mutatni, hogy a valid tagok külön vannak kezelve, tehát valahol el vannak tárolva, hogy mik validok. De ez nem olyan lényeges, mivel ettől függetlenül is biztos el van tárolva.
Lehet kellene csinálni egy jsFiddle-t, majd megnézem holnap, meg a jsLint-et is. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Formula-1
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs