Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter Kiss
    őstag

Nem világos a kissé túlzottan támadó stílusod oka - főleg úgy, hogy nem ajánlottál a kérdezőnek megoldást. Ezt azért ennél kicsit finomabban is lehetett volna közölni. :)

Gondolom a mondandód egyik lényege az volt, hogy kezdő ne nagyon foglalkozzon jQuery-vel nulla JavaScript-tudással, anélkül, hogy tudná, egyáltalán mit csinál. Ez rendben is van, egyetértek. A gond viszont az, hogy sokan csak egy gyors megoldást szeretnének, anélkül, hogy komolyabban belemennének a JavaScript tanulásába. Igényesebb munkához szerintem is elengedhetetlen, hogy belemenjen a részletekbe, de mondjuk jQuery-vel van mód arra is, hogy különösebb tudás nélkül össze lehessen gányolni valamit. :D
    Tulajdonképpen az a probléma, amire rákérdezett, szintén jQuery-vel oldható meg gyorsan és könnyen, mert fasza kis pluginek vannak rá.
    Egy példa, ami nem pontosan felel meg annak, amit kérdezett, de multiselectre például nagyon fasza: [link] (senki nem szeret ugye Ctrl nyomvatartásával többet kijelölni).
    Tudom, most kész megoldást én sem javasoltam, csak mutattam egy példát. :D

És innentől még az a nagy vicc, hogy a legtöbben a jQuery-t egy mágikus fekete doboznak tekintik, azt sem tudják, mi van benne, aztán meg csak megy az értetlenkedés, ha valami (akár egy plugin) nem megy, vagy lassú, vagy bármi más kínja van.

No sacrifice no victory.

Új hozzászólás Aktív témák