- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Sk8erPeter #1447 üzenetére
Nekem is kicsit kaotikusnak tűnt a viselkedése, de aztán elolvastam alaposabban a leírást, és már értem, miért csinálta ezt a dolgot. Az obj.style olvasásakor az inline vagy scriptből beállított stílusdefiníciókat adja vissza. Ha css class-t használtál, akkor hiába volt beállítva az adott elemnek a "display:none", a script az obj.style.display tulajdonságot üresnek látta (tehát sem nem "none", sem nem "block"). Emiatt a feltétel elsőnek sosem teljesül, és az else ág hajtódik végre. Miután azonban a script beállította a "none"-t, minden működött megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- Eladó Apple Watch Series 7 Product Red 41mm
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest