- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
Munkahelyemen 1,5-2 évig használtuk (illetve régi projekteket még supportáljuk rá, de az újakat már nem abban írjuk) így egy kis tapasztalatom van vele.
Szerintem alapvetően nem rossz, bizonyos típusú felületeket nagyon gyorsan össze lehet benne dobni, de ha valami egyedit akarsz, legyen az egy meglévő komponens kibővítése vagy valami komolyabb CSS módosítás akkor az tud fájni.
A generált js és html is hagy maga után kívánni valót pl. van egy olyan hibánk hogy egy menüpontot a user háromszor lenyit akkor a harmadik alkalommal 10 pixellel elcsúszik és a generált kód akkora gány (30 div egymásban, rengeteg css osztály, követhetetlen JS stb.) ,hogy senkinek sincs kedve utánajárni.Amit még megfigyeltem, hogy bár mindenhol bizonygatják, hogy ugyanolyan gyors mint bármelyik másik technológia, szerintem nem elég folytonos. Ha sok elem van egy oldalon, sok ajax hívással akkor egyszerűen lassúnak tűnik. Ez már lehet, hogy a mi sarunk, meg csak 6-os verzióig használtuk, így nem tudom, hogy mennyire gyorsak mostanság az újabb kiadások.
-
bucsupeti
senior tag
Én is éppen most kerestem hasonló framework-öt. Én a vaadint választottam, főleg az egyszerűsége miatt.
Sok jó cikk, könyv, videó érhető el ami az ismerkedéskor sokat segített. A honlapja is jó, bőven van információ és jól érthető leírás, referencia, tutorial. Netbeans és Eclipse alatt is kényelmesen, gyorsan lehet fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest