Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Véleményem szerint egy webapp - akár tetszik, akár nem - saját kliens alkalmazást érdemel. A generált frontendekkel rengeteg probléma lehet, amit képtelenség kezelni akár egy böngésző/framework bug, vagy helytelen API használat miatt. Ha böngésző a kliens célplatform, akkor célravezetőbb, ha HTML/JS framework-öt használsz, abban felépíted a klienst, és SOA-ként használod a szerver komponenseit.
Egy GWT-t használó kollégám folyamatosan panaszkodott arra, hogy a generált kód böngészőspecifikus, és ráadásul sokszor hibás is, amit egy CSS ninja sem tud meggyógyítani.
Ha mindenáron Java-t akarsz használni, akkor applet/JFX/JaWS, bár őszintén szólva nagy luxusnak, önbecsapásnak vagy akár önhittségnek érzem azt, ha valaki képtelen kilépni a Java fejlesztői szerepéből.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest