- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Plazma TV topic
- Apple MacBook
- OLED monitor topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Ezt az eddig ötöslottó nyerőszámokat tartalmazó oldalt lementette html -ben. Ebből a html -ből szeretném kigyűjteni az összes nyerőszámot.
Nem rég kezdtem csak programozni, szóval tudom, hogy nem szép megoldás, de jelenleg ennyire vagyok képes
. Eddig annyit sikerült csinálnom, hogy java.io.LineNumberReader -rel megszámoltam a html sorait (3214). Ezt felhasználva csináltam egy 3214 elemű string tömböt, és soronként feltöltöttem.
Szerk.: Ha jó érzem tök feleslegen raktam soronként tömbe, a fájlból is kilehetne egyből olvasni az 5 számot.
Azt látom, hogy nekem minden sor utolsó 5 száma kellene, és az oszlopok " </td><td>" -vel vannak tagolva, viszont egyéb számok is vannak a sorban (év, összeg, stb.). Hogyan tudnám csak azt az 5 számot megszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest