- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Ezt az eddig ötöslottó nyerőszámokat tartalmazó oldalt lementette html -ben. Ebből a html -ből szeretném kigyűjteni az összes nyerőszámot.
Nem rég kezdtem csak programozni, szóval tudom, hogy nem szép megoldás, de jelenleg ennyire vagyok képes
. Eddig annyit sikerült csinálnom, hogy java.io.LineNumberReader -rel megszámoltam a html sorait (3214). Ezt felhasználva csináltam egy 3214 elemű string tömböt, és soronként feltöltöttem.Szerk.: Ha jó érzem tök feleslegen raktam soronként tömbe, a fájlból is kilehetne egyből olvasni az 5 számot.
Azt látom, hogy nekem minden sor utolsó 5 száma kellene, és az oszlopok " </td><td>" -vel vannak tagolva, viszont egyéb számok is vannak a sorban (év, összeg, stb.). Hogyan tudnám csak azt az 5 számot megszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Eddig annyit sikerült csinálnom, hogy java.io.LineNumberReader -rel megszámoltam a html sorait (3214). Ezt felhasználva csináltam egy 3214 elemű string tömböt, és soronként feltöltöttem.