- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Ezt az eddig ötöslottó nyerőszámokat tartalmazó oldalt lementette html -ben. Ebből a html -ből szeretném kigyűjteni az összes nyerőszámot.
Nem rég kezdtem csak programozni, szóval tudom, hogy nem szép megoldás, de jelenleg ennyire vagyok képes
. Eddig annyit sikerült csinálnom, hogy java.io.LineNumberReader -rel megszámoltam a html sorait (3214). Ezt felhasználva csináltam egy 3214 elemű string tömböt, és soronként feltöltöttem.Szerk.: Ha jó érzem tök feleslegen raktam soronként tömbe, a fájlból is kilehetne egyből olvasni az 5 számot.
Azt látom, hogy nekem minden sor utolsó 5 száma kellene, és az oszlopok " </td><td>" -vel vannak tagolva, viszont egyéb számok is vannak a sorban (év, összeg, stb.). Hogyan tudnám csak azt az 5 számot megszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Konteó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Peugeot, Citroën topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Facebook és Messenger
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Arany János - Kapcsos könyv
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Eddig annyit sikerült csinálnom, hogy java.io.LineNumberReader -rel megszámoltam a html sorait (3214). Ezt felhasználva csináltam egy 3214 elemű string tömböt, és soronként feltöltöttem.