Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Ezt az eddig ötöslottó nyerőszámokat tartalmazó oldalt lementette html -ben. Ebből a html -ből szeretném kigyűjteni az összes nyerőszámot.
Nem rég kezdtem csak programozni, szóval tudom, hogy nem szép megoldás, de jelenleg ennyire vagyok képes
. Eddig annyit sikerült csinálnom, hogy java.io.LineNumberReader -rel megszámoltam a html sorait (3214). Ezt felhasználva csináltam egy 3214 elemű string tömböt, és soronként feltöltöttem.Szerk.: Ha jó érzem tök feleslegen raktam soronként tömbe, a fájlból is kilehetne egyből olvasni az 5 számot.
Azt látom, hogy nekem minden sor utolsó 5 száma kellene, és az oszlopok " </td><td>" -vel vannak tagolva, viszont egyéb számok is vannak a sorban (év, összeg, stb.). Hogyan tudnám csak azt az 5 számot megszerezni?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Melyik magyar nyelvű könyvet ajánljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Eddig annyit sikerült csinálnom, hogy java.io.LineNumberReader -rel megszámoltam a html sorait (3214). Ezt felhasználva csináltam egy 3214 elemű string tömböt, és soronként feltöltöttem.