Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Régen elég sokat kódoltam assemblyben. A C compiler paraméterkezelését használtam, a C compiler-féle formalizmusokkal, mert kellemes sémát adott a kódnak, viszont sokkal nagyobb kontrollom volt a kód felett, ha kellett. Ugyanez van a JS esetében azzal a különbséggel, hogy a JS lényegesen emberibb.
A másik dolog meg az, hogy itt framework-ökról beszélünk, ahol már -- pl az ExtJS esetében is -- nem a JS kódon van a hangsúly, hanem az API-n, azt kell ismerni. Ha ez a tudás hiányzik, akkor az GWT esetében is gáz, ráadásul sokszor volt már olyan, hogy productionben kellett böngészőn keresztül debugolni/patchelni, ami GWT esetében nekem elég körülményesnek tűnik.
Nem azt mondom, hogy nem jó, csak hogy nekem kevés, és eleget láttam már a kollégákat szívni miatta. Amellett úgy gondolom, hogy nem utópisztikus elképzelés az, hogy az ember rendelkezzen egy API használatához megfelelő JS tudással java dev létére.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest