Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
Az a probléma, hogy általában nem az a kérdés hangzik el, hogy "mit kezdjünk el használni: GIT vagy SVN?", hanem az, hogy "SVN-t használunk, mi indokolja, hogy GIT-re migráljunk?"
De elmondtam már az indokaimat. Emvy említett egy use case-t, amire jó a GIT. Nekem kicsit erőltetett, de szubjektív, kivéve persze ha az a jellemző munkafolyamata, hogy napi 10 órát utazik és közben fejleszt. Szerintem a projektek túlnyomó része nem elszigetelt fejlesztők részben merge-ölt munkájára épül, sőt... Ehhez képest a GIT csak feleslegesen komplikálja a munkádat, és ez a problémám, hogy nem észérv szól mellette, hanem az, hogy kimaradsz-lemaradsz, mertmindenkiezthasználja.
Nekem a legfájóbb pontja a GIT-nek ez az állandó disconnected feeling, mintha még mindig a dial-up korszakban lennénk. Bárhová megyek a laposommal az esetek 99%-ában, mindenhol legalább 100Mb-es netem van, ami még VPN-en is több mint elég. Semmi nem indokolja, hogy ne tegyem láthatóvá, és minden érintett számára elérhetővé egyből a munkámat. És nem elég az, hogy commit/push, de minden egyes alkalommal, amikor változást sejtek másoktól, még szinkronizálnom is kell külön, mintha nem is egy csapat lennél a kollégáiddal, ahol nem csak azért kell megszenvedned, hogy a te változtatásaid bekerüljenek, hanem külön kis bunkerben élne mindenki lekapcsolt nettel, és az is külön kihívás, hogy a mások változtatásai egyáltalán lejöjjenek hiba nélkül. Nekem ez nem előrelépés, sajnálom.
Mindegy leszállok a témáról, mert értelme nem sok van vitázni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi