Új hozzászólás Aktív témák

• Lortech

addikt

válasz floatr #8921 üzenetére

Gradle Android/studio-nál megkerülhetetlen.

Git akkor komplikáltabb, ha komplikáltabb dolgokra használod. Sokaknál azt veszem észre, hogy git előtt csak egyszerű dolgokra használta a vcs-t, git után ráérez és elkezdi jobban érdekelni a dolog.
    Nagyon egyszerű felhúzni új repót, gyors, hatékony, jól skálázódik, jól testreszabható, tök jó támogató eszközök épültek köré, jól üzemeltethető.
    Az SVN a jelenlegi workflowt, amit használunk, nehezen tudná jól támogatni, legalábbis az én munkámat dev leadként. Mondhatnám én is, hogy akinek gondot jelent pár nap alatt belerázódni a GIT-be, az válasszon más pályát. Sima alkalmazásfejlesztőknek kb. három mondatban le tudom írni adott projekten az össz teendőjét gittel. Kb. 6 éve az összes projektemen git mellett döntök, SVN-ről váltottam, azóta soha eszembe nem jutott SVN-t használni, ha nem adottság. Ha SVN-t, neadjisten CVS-t, vagy CC-t látok (ügyfélnél), hamar idegrángásom lesz tőle és általában felrakok fölé egy GIT-et.:D

#8908 eredetire: igen, mind a 4-re szükséged van, de ha nem senior pozíció, akkor alap szinten ismerni elég ezeket. Komolyabban úgyis munka közben tudod megtanulni.

Új hozzászólás Aktív témák