- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Amartus #8591 üzenetére
Springhez én spec egyáltalán nem használok semmit, mert egy idő után rájön az ember, hogy ezek a csiricsáré toolok, amikkel az xml-eket lemodellezik, csak az időpocsékolásra jók. Javascript tekintetében viszont a netbeans volt nekem eddig a nyerő, bár most van pár újabb fizetős plugin JS frameworkökhöz, amit nem akaródzik megvenni, azok lehet h jobban muzsikálnak, mint az alap.
(#8585) mobal viszonylag ritkán debuggolok, így nem érzek nagy különbséget a kettő között. A múltkor az egyik kvázi kollégám, aki liferay bundle-okat gyárt, kidebuggolt valami komponenshibát, de fogalmam sincsen h mit használt hozzá. Egy a problémám ezzel az egész felvetéssel, hogy mint minden ilyen konkurenciaharc esetében itt is van egy erős hype train, divat belekötni hangulati alapon dolgokba, miközben a makacs tény az, hogy az eclipse egyelőre ipari standard, az idea egy második szereplő, a netbeans meg az apache foundation kezei közt fog kimúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest