- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
10 éve dolgozom System Admin/DevOps szerepkörben több nemzetközi cégnél. Viszont mostanában az infrastruktúra területéről kacsingatok a fejlesztés felé, leginkább a java érdekel. Nem vagyok benne totál kezdő, MSc-s diplomám van, ahol volt jó pár programozói kurzusom is, amiket könnyedén vettem. Volt köztük több Java-s is. A szakdolgozatomnál például egy monitorozó rendszert készítettem, aminek a felülete Springes volt. Viszont azóta eltelt már pár év. Szerintetek mennyi idő alatt lehet annyira átképezni magam, hogy már való életbeli projekteken dolgozhassak? A cégnél van képzés, heti 3x 1,5 óra, amit igénybe vehetek. Szerintetek reális lehet az egy év erre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest