Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz ToMmY_hun #8015 üzenetére
Egyetértek, szerintem is. Mondjuk ezt már kezdőként is kéne erőltetni. Ráadásul itt sokszor nem is kis overheadről van szó, sokszor látok olyasmit is leírva, hogy mondjuk 4 ismétlődő metódushívás történik láncolva háromszor egymás alatt, különböző sorokban (ergo ez már 12-szeri beleugrás a metódusba), vagy hogy adott, hosszabbra sikerült metódus törzsén belül lazán le van írva vagy 10-szer, hogy getValami(), miközben az pontosan ugyanazt a referenciát/értéket adja vissza. Ilyenkor az a magyarázat szokott jönni, hogy há' de az nem számít, mit kell itt ilyeneken pörögni, meg takarékoskodni, kit érdekel, stb., pedig ezek az overheadek olyan szépen egymásra tudnak épülni, hogy rossz nézni a végeredményt (nem beszélve arról, amit említettem, hogy ez zsigeri szintű igénytelenséghez vezet hosszú távon). Magasszintű nyelveknél sajnos elég elterjedt szokás magasról lefosni a mikrooptimalizációt.
De van, aki nem hajlandó befogadni ezt.Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest