Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ToMmY_hun
üzenetére
Egyetértek, szerintem is. Mondjuk ezt már kezdőként is kéne erőltetni. Ráadásul itt sokszor nem is kis overheadről van szó, sokszor látok olyasmit is leírva, hogy mondjuk 4 ismétlődő metódushívás történik láncolva háromszor egymás alatt, különböző sorokban (ergo ez már 12-szeri beleugrás a metódusba), vagy hogy adott, hosszabbra sikerült metódus törzsén belül lazán le van írva vagy 10-szer, hogy getValami(), miközben az pontosan ugyanazt a referenciát/értéket adja vissza. Ilyenkor az a magyarázat szokott jönni, hogy há' de az nem számít, mit kell itt ilyeneken pörögni, meg takarékoskodni, kit érdekel, stb., pedig ezek az overheadek olyan szépen egymásra tudnak épülni, hogy rossz nézni a végeredményt (nem beszélve arról, amit említettem, hogy ez zsigeri szintű igénytelenséghez vezet hosszú távon). Magasszintű nyelveknél sajnos elég elterjedt szokás magasról lefosni a mikrooptimalizációt.
De van, aki nem hajlandó befogadni ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Milyen széket vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest