Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #7959 üzenetére
"az a példa szerintem egész eltérő a kiinduló kérdéstől"
Tök igazad van, igazából csak annak kapcsán jutott eszembe ez a másik téma, hogy beszélgettünk arról, hogy mi az, ami "szép", és mi az, ami pl. nekem személy szerint nem bejövős, az eredeti kérdéshez a whateveres példának már tényleg nincs köze. Szóval röviden a lényeg, hogy sokan szeretik agyontömörítgetni a kódot, amikor attól nem lesz jobb vagy olvashatóbb a kód, sőt, jobb lehet inkább szétdobálni, illetve hogy másik oldalról viszont sokan szeretik újból és újból leírni ugyanazokat az ismétlődő kódrészletet, ezzel pont, hogy túlzottan bőlére eresztik a kódot, illetve ez a módszer erőforrások pazarlására is alkalmas (overhead).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest