Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Pont erről beszélek. Lexikális tudásuk van, a kézikönyveket, tankönyveket bevágták a belőlük készült kvízkérdéseket tudják, de értelmesen megírni egy kódot nem tudnak.
A lexikai tudást, a pontos szintaktika ismereterét bármikor kiegészíthetem a lokális help, kézikönyv vagy a gugli segítségével. Ha az adott ismeretere sokszor van szükségem, akkor a harmadik eset után már készség szinten tudni fogom. Amúgy meg nem érdekel, mert nincs rá szükségem. Az én fejem nem káptalan.A hiányzó gondolkodást viszont nem lehet beszerezni semmilyen forrásból sem.
Ez alapján egy interjún adjanak egy frappáns kis feladatot, amit előre okosan kitaláltak. Ne szopatóst, hanem egy ésszerűen 30 perc alatt megoldhatót. Ja, hogy ezt az interjúztatónak előre ki kéne találni, ahhoz meg neki is gondolkodni kellene... Így tényleg egyszerűbb egy Java alapú "Legyen ön is milliomosból" összeollózni 20 kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Robogó, kismotor
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Lexus, Toyota topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest