Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- E-book olvasók
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
A fő gond ezzel a Scalaval az szerintem, hogy a programozás oktatás még nem készült fel erre a nyelvre. Ahogy a linkelt doksi is tartalmazza, nem találnak megfelelő fejlesztőket.
Because it's effectively impossible to hire people with prior Scala
experience (of the hundreds of people we've interviewed perhaps three had Scala
experience, of those three we hired one), this matters much more than it might
otherwise. If we take even the strongest of JVM engineers and rush them into
writing Scala, we increase our maintenance burden with their funky code; if we
invest heavily in teaching new hires Scala they won't be writing production code
for a while, increasing our time-to-market. Contrast this with the default for
the JVM ecosystem: if new hires write Java, they're productive as soon as we can
get them a keyboard.És ez szerintem középtávon nem is fog változni. Ugyanaz a helyzet kb. mint annó, amikor a sok c,pascal,dbase/clipper fejlesztőből akartak OO feljesztőket találni, de egészen egyszerűen egy nemzedéknek "ki kellett halnia" és fel kellett nőnie egy újnak, aki már ezt tanulta célirányosan.
Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- E-book olvasók
- Társasjáték topic
- Suzuki topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Dell Precision 7710,17.3,FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M3000M 4GB VGA,WIN11
- Apple Watch S9 45mm Midnight Cellular, extra szíjakkal, 98% akkuval
- Dali Oberon 5
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest