Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M_AND_Ms
    veterán

Előbb talán elolvasnád amit írtam vagy a kolléga írt. A kolléga konstans stringeket hasonlított egy string tömb elemeihez. "bor" == data[0]. ERRE írtam, hogy itt az equals kell és írtam, hogy pl. egy Long i = 1 (i == 1)-nél nem kell i.equals(1), hanem == is megteszi. Pont. Semmi többet nem írtam, Te meg elővetted az okoskodást és kurvára szétoffoltad a témát. Szerintem. Tehát okosodás első lépcsőjeként leírt szöveg értelmezése. Szó nem volt saját osztályról, equals felüldefiniálásról vagy bármi egyéb ilyesmiről.

És most tényleg befejeztem.

Köszönöm példát, bár ott az egyik egy primitív, amelynél ugye alapból nincs értelme semmilyen függvény meghívásáról beszélni. A példádban amúgy outboxing történik, vagyis a Longból veszi ki automatikusan a longot és így már primitívek között persze, hogy csak a == működik.

Más. Látom csak nekiálltál alpári stílusban írni. Jelzem amiről beszélünk az nem offtopic, még akkor sem, ha te mindenképp azt hajtogatod, hogy én "kurvára szétoffolom". Sajnálom, ha egy szakmai topikban nem vagy képes megmaradni a szakmaiságon belül, sőt kifejezetten zavar téged.

Új hozzászólás Aktív témák