- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #7244 üzenetére
Egyébként az MpaaRatings-zel ugyan ezt csinálja. Ott is nem létező, id oszlopot keres az adatbázisban. Ezekről tudni kell, hogy én nyomtam alter table-t utólag a táblákon, hogy legyen elsődleges kulcs bennük. Pl:
alter table movietime2.movies2actors add m2aid int primary key auto_increment;Ez azóta is jó egyébként, a movies2actors kapcsolótáblát boldogan tudom használni.
Ha explicit megadom az MpaaRatingsEntity-hez, hogy mi a join table és mik a join columnok, akkor se jó:
@JoinTable(name = "mpaaratings", catalog = "movietime2", schema = "",
joinColumns = @JoinColumn(name = "movieid", referencedColumnName = "movieid", nullable = false),
inverseJoinColumns = @JoinColumn(name = "mpaaratingsId", referencedColumnName = "mpaaratingsId", nullable = false))"Missing column: mpaaratings_id in movietime2.mpaaratings"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged