Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #7244 üzenetére
Egyébként az MpaaRatings-zel ugyan ezt csinálja. Ott is nem létező, id oszlopot keres az adatbázisban. Ezekről tudni kell, hogy én nyomtam alter table-t utólag a táblákon, hogy legyen elsődleges kulcs bennük. Pl:
alter table movietime2.movies2actors add m2aid int primary key auto_increment;Ez azóta is jó egyébként, a movies2actors kapcsolótáblát boldogan tudom használni.
Ha explicit megadom az MpaaRatingsEntity-hez, hogy mi a join table és mik a join columnok, akkor se jó:
@JoinTable(name = "mpaaratings", catalog = "movietime2", schema = "",
joinColumns = @JoinColumn(name = "movieid", referencedColumnName = "movieid", nullable = false),
inverseJoinColumns = @JoinColumn(name = "mpaaratingsId", referencedColumnName = "mpaaratingsId", nullable = false))"Missing column: mpaaratings_id in movietime2.mpaaratings"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest