Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo #7072 üzenetére
Bármi lehetséges egy adott szakterülettel kapcsolatban. Csak tudod az a baj, hogy a felsőoktatás arról szól, hogy mindenkit keresztbe-kasul szívatnak az adott tantárgyakkal. Én is vehettem volna hasznát sok dolognak az ilyen utility tantárgyakból (GIS, valódi informatika, digitális tervezések, logisztika stb) csak sajnos az általam látott életutak igen nagy részénél ez a szükséges tudomány megáll a középiskolai emelt szint végénél. Sőt...
Innentől kezdve azt tudom mondani, hogy eltekintve attól a ~10%-tól, az emberek nagy része az ablakon dobta ki az ideje nagy részét, mert nem terveznek algoritmusokat, nem gyártanak semmi olyant, ami az emelt szintű matematika, fizika, vagy az általános biológia, kémia, történelem tudásanyagát igényli. Sőt a hétköznapokban még csak ennyire sincsen szükségük. Nem azért mert tudatlan tuskók, hanem mert nem arról szól az élet, és a szakma java, amit szeretnének hinni ott, ahol oktatják.
A magam részéről a legdurvább gyakorlati matematikai feladvány az utóbbi időkben az ellipszis kerülete volt. Babzsákot hegesztettünk...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Filmvilág
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- Xbox Seris X eladó ( GARANCIÁS )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest