Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
azt gondolom hogy konyvbol nem lehet megtanulni programozni. programozás oktatassal (is) foglalkozom es azt vallom hogy programozni ugy lehet megtanulni ha programozunk. programozas nem egyenlo valamilyen nyelv ismeretevel. az architekturalis alapok, az operacios rendszerek ismerete, a matematikai alapok, a programozasi elvek es paradigmak ismeret, az algoritmikus gondolkodas, az alapveto tervezesi technikak, az adatszerkezetek, meddig soroljam......
szoval nem eleg leulni es kodolni, kellenek az alapok, mert kulonben nem lesz a kodnak minosege es ez igen koltseges tud lenni.
mint irtam izlesek es pofonok. en nem tartom az angster konyveket folosleges temak halmazanak es azt sem mondom hogy hianytalan. jo konyv es kezdo szinten kelloen alapos.
a thinking meg pörgős es jóval gyakorlatiasabb.szerintem az angster melyebb elmeleti alapozast ad, a thinking pedig a sok gyakorlat miatt azonnal hasznalhato gyakorlati tudast.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest