Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
azt gondolom hogy konyvbol nem lehet megtanulni programozni. programozás oktatassal (is) foglalkozom es azt vallom hogy programozni ugy lehet megtanulni ha programozunk. programozas nem egyenlo valamilyen nyelv ismeretevel. az architekturalis alapok, az operacios rendszerek ismerete, a matematikai alapok, a programozasi elvek es paradigmak ismeret, az algoritmikus gondolkodas, az alapveto tervezesi technikak, az adatszerkezetek, meddig soroljam......
szoval nem eleg leulni es kodolni, kellenek az alapok, mert kulonben nem lesz a kodnak minosege es ez igen koltseges tud lenni.
mint irtam izlesek es pofonok. en nem tartom az angster konyveket folosleges temak halmazanak es azt sem mondom hogy hianytalan. jo konyv es kezdo szinten kelloen alapos.
a thinking meg pörgős es jóval gyakorlatiasabb.szerintem az angster melyebb elmeleti alapozast ad, a thinking pedig a sok gyakorlat miatt azonnal hasznalhato gyakorlati tudast.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest