Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mi volt a bajod vele egészen konkrétan? Amúgy bármilyen másik IDE-re állnál át, mint amit nagyon megszoktál és kiismertél, először gondod lenne vele, és minden totál máshol lenne, szóval annyira nem meglepő, hogy eleinte szarnak találtad. Aethelstone-hoz hasonlóan először nekem is hasonló trauma volt az Eclipse, aztán megszoktam azt is, most meg hogy épp plugint fejlesztek rá, legalább tudom, micsoda egy szar tud lenni.
Pl. az automatikus függőség-felderítés a plugineknél borzalmas, totál hibás, és a legjobban azt szeretem, amikor teljesen általános jellegű exceptionhalmazt kapok pluginfejlesztésnél, vagy amikor magában az Eclipse-ben "törik el" valami, például VALAMELYIK plugin VALAMELYIK része, de nyomozni még a backtrace-ek, logok alapján is elképesztő időigényes tud lenni, hogy mégis mi okozza, és mi oldja meg, és ilyenkor az a remek, hogy gyorsabb egy új, "szűz" Eclipse-példányt letölteni, ismét letölteni a szükséges pluginjeidet, és importálni a beállításaidat. Csak hogy ne tartsa az Eclipse-et sem senki olyan tökéletesnek. Ettől függetlenül megszerettem valamennyire ezt is, bár én a NetBeans-t sok szempontból ezerszer stabilabbnak tartom még mindig, csak az Eclipse-ben sajnos több a lehetőség bizonyos esetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest