Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz floatr #7038 üzenetére

Mi volt a bajod vele egészen konkrétan? Amúgy bármilyen másik IDE-re állnál át, mint amit nagyon megszoktál és kiismertél, először gondod lenne vele, és minden totál máshol lenne, szóval annyira nem meglepő, hogy eleinte szarnak találtad. Aethelstone-hoz hasonlóan először nekem is hasonló trauma volt az Eclipse, aztán megszoktam azt is, most meg hogy épp plugint fejlesztek rá, legalább tudom, micsoda egy szar tud lenni. ;] Pl. az automatikus függőség-felderítés a plugineknél borzalmas, totál hibás, és a legjobban azt szeretem, amikor teljesen általános jellegű exceptionhalmazt kapok pluginfejlesztésnél, vagy amikor magában az Eclipse-ben "törik el" valami, például VALAMELYIK plugin VALAMELYIK része, de nyomozni még a backtrace-ek, logok alapján is elképesztő időigényes tud lenni, hogy mégis mi okozza, és mi oldja meg, és ilyenkor az a remek, hogy gyorsabb egy új, "szűz" Eclipse-példányt letölteni, ismét letölteni a szükséges pluginjeidet, és importálni a beállításaidat. Csak hogy ne tartsa az Eclipse-et sem senki olyan tökéletesnek. Ettől függetlenül megszerettem valamennyire ezt is, bár én a NetBeans-t sok szempontból ezerszer stabilabbnak tartom még mindig, csak az Eclipse-ben sajnos több a lehetőség bizonyos esetekben.

Új hozzászólás Aktív témák