Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
A Long Object "lebutítását" csak így tudtam megoldani:
Object result = getLongValue();
result = (long) result & (long) Character.MAX_VALUE;Működni működik, csak nem tűnik túl szépnek.
Viszont egy lépéssel később megint elakadtam. A "lebutított" értéket át is szeretném pakolni egy másik wrapper osztályba. ((Egy univerzális feldolgozó Object-ként kapja meg az értékeket ((Long a numerikus és String a Stringek számára), és különböző átalakítások, ellenőrzések után ezt kellene visszaadnia, csak éppen a kívánt méretnek megfelelő wrapper osztályba helyezve. Pl. Objekctként numerikus Long érték -> Objectként numerikus Character érték.))
Hogyan tudok egy Objectet, ami bizonyosan egy Long értéket tartalmaz, a lehető legegyszerűbben egy olyan Object-té alakítani, ami Character-t tartalmaz? ((A fordító vagy feleslegesnek látja a próbálkozásaimat, vagy hibaüzenetekkel bombáz.))
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest