- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Sziasztok!
Korábban már volt egy kis Java ismeretem, de most nyáron jobban belemélyültem a dologba, éppen az öröklődésnél és az osztályoknál járok. Mindent értek, találtam egy kis dolgot, ami nem tiszta.
A könyv amit olvasok (Agyhullám - Java) azt írja, hogy "A privát tagok nem öröklődnek."
Én írtam egy A osztályt, aminek van egy int típusú privát tagja, és ezt el lehet érni és módosítani két publikus metódus segítségével. Aztán csináltam egy B osztályt, ami az A-t bővíti.
Létrehozok egy B objektumot, de ugye a B objektumnál is meg tudom hívni az elérő és módosító metódusokat, tehát a B mégis rendelkezik azokkal az adattagokkal?
Vagy ez azért működik, mert a B típusú objektum közben egy A objektum is (tehát a többalakúság miatt)?
Vagy hogy lehet a legjobban értelmezni ezt a mondatot?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Play Station 4 Pro 1TB 2 Kontroller, frissen pasztázva.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs