Új hozzászólás Aktív témák
-
tothpetya
újonc
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség nekem. Van egy egyszerű Java program, ami csak annyit csinál, hogy sok kis fájlt másol egyik helyről a másikra. Naponta. Mivel elég sok van, ezért úgy kellene megoldani, hogy csak azokat másolja ami már nincs meg a másik helyen. Ezt a következőképpen oldottuk meg:
//Másolás függvénye:
public void masolas(File src, File dest)
throws IOException {
//Meg vizsgáljuk, hogy mappa-e:
if (src.isDirectory()) {
//Megpróbáljuk létrehozni a mappát (ha van, akkor nem csinál semmit)
dest.mkdir();
//Listába rendezzük a mappa tartalmát:
String files[] = src.list();
//Majd egyesével végigmegyünk rajta:
for (String file : files) {
//Elkészítjük a fájlokat:
srcFile = new File(src, file);
destFile = new File(dest, file);
//Rekurzív másolás:
masolas(srcFile, destFile);
}
} else {
try {
Files.copy(src.toPath(), dest.toPath());
System.out.println("Másolás: " + src);
} catch (FileAlreadyExistsException ex) {
System.out.println("Ez a fájl már meg van: " + src);
}
}
}Viszont így is körülbelül 15 perc alatt megy végig a fájlokon, ha meg van minden akkor is. Meg kellene gyorsítani. Ötletek?
Kb így néz ki a struktúra:
mappaneve1: fajl1, fajl2, fajl3
mappaneve2: fajl1
mappaneve3: fajl1 ... faj10Szóval van olyan mappa ami 10-15 fájlt is tartalmaz és ezek közül sok valószínűleg nem is változik. Arra gondoltam, hogy át kellene úgy alakítani, hogy először megnézi a mappa méretét és ha stimmel a kettő, akkor "bele se lép". Szerintetek ez kivitelezhető? Vagy azt is csak úgy tudja, hogy belelép és összeszámolja a tartalmát. Ha ez nem életképes, akkor valakinek van más ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- GTA V
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- LEGO klub
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU,1 év
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Pavilion 15-eh1xxx, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 5700U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest