Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo #4793 üzenetére
Lehet h velem van a baj, de már 15 évvel ezelőtt is elvétve láttam csak használatban java serialization-t (max RMI). Amikor fősulira jártam, meg egyemista voltam, még nem oktatták, így magamtól tanultam gyakorlatilag mindent, de ez most szíven ütött
Többek közt azért is mert olyan témát feszeget, aminek a gyakorlatban nullához konvergál a határhaszna. Tipikus egyemista feladat. Nem véletlenül használnak inkább XML-t vagy JSON-t.
Az egészben az a mókás, hogy ha a való életben beleszaladnál egy ilyen problémába, hogy meg kéne fejteni a működést, akkor olyan mérnökösen unit tesztelnéd, hogy biztosra legyél benne, és ne rúgassad ki magadat egy esetleges tárgyi tévedésért, ami -- valljuk be -- bármikor beüthet. Ellenben az egyemista vizsgázó kolléga (de a vizsgáztató is) nézne nagyokat, ha azt kapná feladatnak, hogy egy kódolt, aláírt SAML alapján kéne beléptetni egy felhasználót, mondjuk könnyítésképpen úgy, hogy a kliens a jó kulcsot és aláírást adja meg
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ISO - MAGYAR PBT keycap készlet mélyen áron alul
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest