Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Lőn egy ilyen feladat leírásom:
"A frontend ajax hívásokkal kommunikáljon a backenddel (preferált a JSON formátumú adatcsere). Az alkalmazás adatbázisa legyen hordozható (mysql/sqlite elég). "
GWT-vel lenne készítve a dolog.
Nézegettem a gwtproject.org-on lévő oktatóanyagokat, és szerintem a JSONphp az ami kell nekem.Ha jól értettem a leírást, akkor készítek egy php scriptet ami egy sima fetch-et küld a mysql adatbázis felé, majd visszaküldöm az értékeket JSON-ban a kliensoldalban (mint ahogy azt egy JSON-os javascript/jQuery ajax kérésnél csinálnám).
Kérdésem igazából annyi lenne, hogy szerintetek erre gondolt-e a (remélhetőleg) leendő munkáltatóm, vagy valahogy máshogy, esetleg RPC-vel implementálva kellene ennek zajlania?
Köszönöm!
Egy Junior webfejlesztő állásra jelentkeztem, egy próba feladatot kell megoldanom, mint kiválasztási gyakorlat (amivel nincs semmi gond).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest