Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

Sziasztok!

Lőn egy ilyen feladat leírásom:

"A frontend ajax hívásokkal kommunikáljon a backenddel (preferált a JSON formátumú adatcsere). Az alkalmazás adatbázisa legyen hordozható (mysql/sqlite elég). "

GWT-vel lenne készítve a dolog.
    Nézegettem a gwtproject.org-on lévő oktatóanyagokat, és szerintem a JSONphp az ami kell nekem.

Ha jól értettem a leírást, akkor készítek egy php scriptet ami egy sima fetch-et küld a mysql adatbázis felé, majd visszaküldöm az értékeket JSON-ban a kliensoldalban (mint ahogy azt egy JSON-os javascript/jQuery ajax kérésnél csinálnám).

Kérdésem igazából annyi lenne, hogy szerintetek erre gondolt-e a (remélhetőleg) leendő munkáltatóm, vagy valahogy máshogy, esetleg RPC-vel implementálva kellene ennek zajlania?

Köszönöm! :R :R
    Egy Junior webfejlesztő állásra jelentkeztem, egy próba feladatot kell megoldanom, mint kiválasztási gyakorlat (amivel nincs semmi gond).

Dehogy kell neked PHP-val beletaknyolni! Eggyel felette ott van a Java-alapú JSON tutorial, inkább azt nézegesd. És szerintem erre gondolt. Mondjuk kicsit komolyabb kisugárzásod lehet, ha az adatot nem string összeollózással, hanem valami JSON libraryvel (pl. Gson) állítod elő.

Új hozzászólás Aktív témák