Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tudom, egy rohadék vagyok, nem tehetek mást, mint megpróbálok napról napra ezzel a tudattal élni.

Amennyiben szimpla megértési/tervezési gondjaid vannak, akkor kérdezz a fórumon, itt vagy máshol egy valós helyzetből kiragadott példán keresztül (több ember egyébként is több mindent látott). Emellett, ha az általad épített alkalmazásból neked profitod származik bármilyen módon, ne várd el, hogy valaki ingyen szakít csak rád az idejéből.

Van egy szomorú hírem: max. hasznom annyi származna belőle, hogy ezt is tudnám. :DD

Most szemeteljek ide a python+Qt duóval kapcsolatos töketlenkedéseimmel?
    Azért itt próbáltam keresni valakit, mert java-s körökben már merem feltételezni, hogy OOP témában jártas emberre is bukkanok, a .net annyira távol áll tőlem, hogy oda be sem nézek, egyéb nyelveknél meg... szóval vannak rossz tapasztalataim.

Egyébként ilyen alapon senki ne segítsen senkinek, mert esetleg még anyagi haszna származna a másiknak az "ingyenes" segítségből... :U

No, ennyit a kioktatósdiról... Ha valaki esetleg úgy érzi, hogy pár elméleti kérdésben ki tudna segíteni...
    ----------------------------
    Egyébként az egész csak annyi, hogy szeretném megtudni, hogyan lehet szétosztani a feladatokat egy MVC alapokra építkező desktop GUI egyes elemei között? Viszont ehhez tartozna egy féloldalnyi leírás, aminek semmi köze a java-hoz.

Új hozzászólás Aktív témák