Új hozzászólás Aktív témák
-
tragiQss
tag
válasz
Peter Kiss #3209 üzenetére
Van egy szomorú hírem: max. hasznom annyi származna belőle, hogy ezt is tudnám.
Most szemeteljek ide a python+Qt duóval kapcsolatos töketlenkedéseimmel?
Azért itt próbáltam keresni valakit, mert java-s körökben már merem feltételezni, hogy OOP témában jártas emberre is bukkanok, a .net annyira távol áll tőlem, hogy oda be sem nézek, egyéb nyelveknél meg... szóval vannak rossz tapasztalataim.Egyébként ilyen alapon senki ne segítsen senkinek, mert esetleg még anyagi haszna származna a másiknak az "ingyenes" segítségből...
No, ennyit a kioktatósdiról... Ha valaki esetleg úgy érzi, hogy pár elméleti kérdésben ki tudna segíteni...
----------------------------
Egyébként az egész csak annyi, hogy szeretném megtudni, hogyan lehet szétosztani a feladatokat egy MVC alapokra építkező desktop GUI egyes elemei között? Viszont ehhez tartozna egy féloldalnyi leírás, aminek semmi köze a java-hoz. -
tragiQss
tag
válasz
Peter Kiss #3207 üzenetére
Nem (ki)oktatást kértem...
Pláne nem, hogy az általam kitalált programot más írja meg...
És hát... tőled eltérően vannak segítőkész emberek is a neten, csak momentán egyikük sem foglalkozik desktoppal... -
tragiQss
tag
Keresek valakit, aki...
Tudja, mi az az MVC és képes használni desktop programban is.
Ismeri a S.O.L.I.D. elveket.
Hajlandó lenne pár mondatban (leginkább privát v. mail) kisegíteni, egy töketlenkedő, félművelt kezdő amatőrt...Nyelvfüggetlen (most épp pythonnal játszom), elsősorban elmléleti gondjaim adódtak. Képtelen vagyok szétválasztani az egyes rétegeket, nem tudom a témában olvasottakat a magam gyakorlatára átültetni, ehhez szeretnék segítséget kérni. (viszont a topikot nem akarom terhelni a hülyeségeimmel, ezért kellene privátban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest