- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot #12143 üzenetére
Ez az xml-es bohóckodást én is utáltam Androidban. Sőt, az igazat megvallva, az egész Android fejlesztést utáltam elejétől a végéit. Van egy cikk ebben a témában angolul, ezt szoktam ajánlgatni: https://rmirabelle.medium.com/the-android-sdk-is-the-worst-thing-on-earth-c3aaebbd2e6d
Százával vannak még hasonló írások: https://news.ycombinator.com/item?id=41062292
https://news.ycombinator.com/item?id=40742719Aki ezt az xml-es faszkodást kitalálta, annak remélem külön bugyra van a pokolban. Lehet egyébként procedurálisan is csinálni az egészet, de ahhoz közel nulla dokumentáció van.
Mondanám, hogy térj át inkább Kotlinra, és tanuld meg a Jetpack Compose-t, de csak akkor mondanám, ha rosszat akarnék neked (és ha nem tudnám, mi az a declarative UI nevű lázálom). Én azért hagytam abba az Android fejlesztést, mert egy tragédia az egész, elejétől a végéig.Csak egy dolgot mondok neked, ha egy framework doksijában olyanokat látsz, mint pl. hogy "less code", "intuitive", "it simplifies...", "makes it easy", akkor sovány vaddisznó vágtában menekülj onnan. Sőt, ha jót akarsz magadnak, a nagyvállalati cuccokat, úgy, ahogy vannak, kerüld el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 26
- Milyen autót vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Renault, Dacia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Hobby rádiós topik
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest