- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Köszi! Így már kezdem kapisgálni. xmx 4096-ra van állítva. Csak furi volt, mert 6 giga ramból ~ 30% szabad maradt. 1.79 GiB free / 1.25 GiB cached. A javas alkalmazás meg azt írja, RAM Used: 2457. így viszont kijön a matek. 1.79+1.25+2.45 = 5.49 a maradék ~ 500 megát meg a rendszer és egyéb cuccok eszik el. 2.45+1.25 = 3.7 (~4gb)
Más. Javahoz full kuka vagyok és a google sem barátom most. Nem tudom szokás e ilyet kérni, de egy kódot valaki ki tudna nekem egészíteni vagy útba tudna igazítani?
[link]
Ez egy bugreport rendszer ingame. A 110-es sor szerint "reportoló karakter neve.txt" -ként menti a reportokat, és (113-117-sor) nem enged 1 karakternek több "aktív" reportot küldeni.Ez így nekünk nem jó, mert testing phase van, és jó lenne minél több bugról értesülni.
Arra gondoltam, a 113-117 sorokat megszüntetném, a 110-es sort meg kiegészíteném egy időbélyeggel. (System.currentTimeMillis())
Csak nem tudom, hogyan. Mert ehhez valóban hülye vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 7
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Medence topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest