Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Köszi! Így már kezdem kapisgálni. xmx 4096-ra van állítva. Csak furi volt, mert 6 giga ramból ~ 30% szabad maradt. 1.79 GiB free / 1.25 GiB cached. A javas alkalmazás meg azt írja, RAM Used: 2457. így viszont kijön a matek. 1.79+1.25+2.45 = 5.49 a maradék ~ 500 megát meg a rendszer és egyéb cuccok eszik el. 2.45+1.25 = 3.7 (~4gb)
Más. Javahoz full kuka vagyok és a google sem barátom most. Nem tudom szokás e ilyet kérni, de egy kódot valaki ki tudna nekem egészíteni vagy útba tudna igazítani?
[link]
Ez egy bugreport rendszer ingame. A 110-es sor szerint "reportoló karakter neve.txt" -ként menti a reportokat, és (113-117-sor) nem enged 1 karakternek több "aktív" reportot küldeni.Ez így nekünk nem jó, mert testing phase van, és jó lenne minél több bugról értesülni.
Arra gondoltam, a 113-117 sorokat megszüntetném, a 110-es sort meg kiegészíteném egy időbélyeggel. (System.currentTimeMillis())
Csak nem tudom, hogyan. Mert ehhez valóban hülye vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Yettel topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amazon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest