Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
daveoff #14046 üzenetére
Valójában a hőfokokra lettem volna kiváncsi azért nem a cinebench 11.5-el teszteltem. Úgy gondoltam lecsekkolom Prime95 AVX-el hogy megy-e és hogy milyen hőfokokat generál. Aztán jött volna a Linx AVX ha még elfogatható számora a Prime95 AVX. Ha 90C fok alatt tudnám tartani akkor nagyon jó lenne mert mindennapi használat mellett soha nem lenne ilyen hőfokon a proci.
(#14044) bandika0626: A kupakmoddingon már túl vagyok ezért is mertem felrakni 4.6GHz-re. Kupakmodding nélkül még 4.4GHz-re sem tettem volna mert ott már nyaldosta a +90C fokokat meg a 100C fokokat. De lehet hogy majd fix feszel megkeresem mit kér és ott tesztelek hőfok ügyileg. De azért széthajtani sem szeretném. Ha a 4.6Ghz meglenne max 90C fokig akkor ok, de 90C fok nálam a lélektani határ(Linx és Prime95 alatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest