Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
Hát ez a kupaktalanítás nem túl bizalom gerjesztő ,marad akkor igy, játék alatt nem hinném hogy ennyire felmelegedne ,.
asdxv
Ez a hűtés pont annyiba került ,akkor az is marad . -
zolisx4
őstag
A linx alatt mivel mértek hőmérsékletet?
Kíváncsi vagyok mennyire melegszik fel.
Közben megleltem Core temp -
zolisx4
őstag
Sziasztok
A CPU PLL VOLTAGE 1,832 ez nem túl sok ?thomasvold
Alapon megy a 3770s nem lehet húzni ,vagyis van a bios beállításban olyan hogy valami non -k na az van bekapcsolva vagy hasonló . -
cyberkind
félisten
válasz
ThodEE #15380 üzenetére
Igen biztos bennem van, hogy a szar pasztával megáldott 3770k-s procimat csak auto fesszel tuningolom hogy ne legyen 80+ fokos, mert így még 70 se és 4,4-en egy GTX 580 SLi-t kihajt !
(#15383) thomasvold
4,5-höz 1,26 V kell, 4,6-hoz 1,31 V, ez már sok hőben !
Tehát nem éri meg ! -
ThodEE
őstag
válasz
cyberkind #15378 üzenetére
Nem akarok csúnyát mondani de a hiba benned van
SOHA ne tuningolj ha valami feszt auton hagysz és sztem ez jótanácsBocsi ha megbántottalak a véleményemmel
japy :
Olyan max feszre gondoltam amire azt mondanátok hogy annyit ne, tehát nem olyan kell hogy 4.5höz x.xxkell hanem az hogy mondjuk 1.35fölé ne menj tartóssan stbKöszi
-
japy
őstag
válasz
ricsi8800gt #15372 üzenetére
Az sok!
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
ricsi8800gt #15369 üzenetére
Crysis 3-alatt 66fok mind a 4mag.
-
japy
őstag
válasz
ricsi8800gt #15369 üzenetére
Ráküldesz egy LinX-et vagy prime95-t oldalra meg kirakod az AIDA64-et azon nyomon tudod követni a hőfokokat!
-
JoolsNOS
veterán
válasz
ricsi8800gt #15366 üzenetére
Kiválasztottad az egyetlen tesztet, ahol a proci a legkevesebbet dolgozik
-
daveoff
veterán
válasz
ricsi8800gt #15366 üzenetére
Hát az aztán tényleg nem mérvadó, mert szinte csak a VGA-t dolgoztatja....
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
ricsi8800gt #15364 üzenetére
Hát a Heaven Benchmark 4.0-Full HD-ben a Maximum hő fok 54-52-53-54.De ez nem igen mérv adó szerintem.
Köszi meg lesem a linket.
-
*Tata*
senior tag
válasz
ricsi8800gt #15364 üzenetére
Kérdezz rá itt: [link] biztos segítenek majd a döntésben, milyet vegyél.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Rexcor #15363 üzenetére
Majd meg lesem Real Tempel.Meg az az igasság hogy ugye az Arsock deszkára jo a 775-ös cooler.volt is egy Noctuám de a ram sarka miatt nem jo rá.Nagyon alacsony.de lehet nézek rá egy komolyabb hüttést.
Ez esetben ha van ötletetek hogy mi az ideális és Ár értékarányba is jo cooler.
-
Rexcor
őstag
válasz
ricsi8800gt #15361 üzenetére
Játék közbe azért nyomjál be egy Real Temp-et és utána nézd meg a max hőfokot nehogy kiderüljön, hogy 95-100 fokos a proci közbe. Ezzel tényleg ne tuningolj, inkább próbáld meg alulfeszelni ahogy már írták.
-
lowzor
veterán
válasz
ricsi8800gt #15361 üzenetére
Ne büntesd szegényt tuninggal a gyári hűtővel. Az egy kis játék, csoda, hogy alapórajelen letudja hűteni valamennyire...
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Rexcor #15359 üzenetére
Hát igaz ami igaz hogy komolyabb overclocknál felejtös a gyári intel venti de viszont minden mostani gamest végigtoltam vele és azt nem tudom hogy játékalatt mennyire melegszik meg a cpu alatta.FULL HD-ben Crysis 2-3 pl.De eddig jo ilyen téren a gyári is.Azért is irtam hogy minimális oc-t akarok csak a venti miatt
-
Rexcor
őstag
válasz
ricsi8800gt #15357 üzenetére
Azt a gyári "hűtőt" szerintem felejtsd el, én nem mernék azon tuningolni.
-
lowzor
veterán
válasz
ricsi8800gt #15357 üzenetére
Persze, hogy nem
Azt a közelében nem akarom látni a procinak, még alapórajelen sem...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
ricsi8800gt #15354 üzenetére
Inkább feszt kell elvenni jobb esetben
Gyári hűtő mellett. Max 4000ig ajánlatos. Feldobod a szorzót 40re. Pl offsetben állítasz egy minimális minuszt. Megnézed bírja-e. Ha bírja mehet még mínusz fesz. Ha nem bírja nem kell eröltetni, mert nagyon melegedni fog. Persze mindig nézd a hőmérsékleteket. Linx alatt 90 alatt kéne tartani.
-
ricsi8800gt
addikt
Szia Kis Help kellene i5-3570K megpöckölésében.meg pirittani nem igen akarom mert gyári inetl cooler van rajta és ezt figyelembe véve a melegedést el e birja még a cooler.
Kicsit feljebb szeretném huzni az órrát ) de ahogy olvasom feszt kell adni meg stb stb.Deszkám egy:Asrock Z68 Extreme3 Gen3.Ha van ötleted akkor meg köszönöm.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
CPU vásárlás előtt vagyok, azaz inkább platform váltás lesz.
3570k és 3770 között agyalok. Kéz alól kb 8eFt a különbség. Z77-es lapba lenne, 8Gb vengeance 1600Mhz-es, GTX660. Kis játék, sok net, filmek stb. Most lenne rá keret, hogy összerakjam, pár évig nem nagyon váltanám le, max a VGA-t. Szerintetek?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Rypejakten #15334 üzenetére
Na meg már nem a CPU erő növelése van célkeresztben, hanem inkább az IGP.
-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
i5-3570k processzor esetében mekkora feszültségérték számít jónak 4,5Ghz-ces órajelen? Jelenleg 4,2Ghz-cen használom 1,125V-os feszültségen. Szeretném elérni a 4,5-ös órajeleket is, viszont a látottak nem tetszenek, a plusz 300Mhz-hez számomra irreálisan magasnak tűnő feszültség kell a 4,2-es értékhez viszonyítva(1,195V-on tartok, de még nem akaródzik neki a dolog). Szóval mi számít jó értéknek 4,5Ghz-cen?
-
zack
nagyúr
válasz
radi8tor #15339 üzenetére
Q9650 amikor megvettem 2 éve tálcásan 60k volt. 3 hete 40k-ért ment el. Nem hinném hogy ez akkora bukás lenne. Intel procik nagyon tartják az árukat, pont azért, mert hiába jön új széria, amíg nincs 30-40% ugrás teljesítményben, addig nincs gond az előző generációk eladásával viszonylag kis bukóval.
-
krx21
nagyúr
Na ez is csak kereskedelmi fogás lenne... De a marketing meg fogja magyarázni mért is jó ez nekünk...
Fantasztikus...
De amíg vannak emberek akik betelefonálnak 450Ft/perc áron a TV-be, hogy gyógyuljanak vagy pénz energiát kapjanak, addig mindig lesznek próbálkozások, hogy feszítsék a húrt... Ennél a következő az lesz, hogy automata (felvett szöveg), de csak 380Ft/perc... -
-
Pferi
senior tag
válasz
Rypejakten #15334 üzenetére
Ha jól emlékszem az Intel tervei között az szerepel hogy megszünteti a külön CPU+alaplap megoldást és a lapra integrálva lesz a processzor.
-
Rypejakten
addikt
-
zack
nagyúr
Ez a 4770k eddig nem nagy előrelépés 3770k-hoz képest.
Teljesen felesleges váltani. Mondjuk 2600k-ról vagy kisebbről lehet váltanék, de 3770k tulajoknak pénzkidobásnak tűnik.
-
BlessedElroy
senior tag
Amihez nem elég egy 3770K + 670, 680 vagy 7950,7970 az ott r....djon meg, (játékra gondolok).
De most komolyan... -
krx21
nagyúr
-
Pubszon
veterán
-
danih
veterán
i5-3470-et szeretnék nominális sebességén alulfeszelni. Tudom, mindegyik proci más, de kb. mennyinél érdemes kezdeni?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
csucsbicep #15307 üzenetére
Értem. Köszönöm.
Akkor kihagyom.
Majd ha esetleg eladom a két kártyát jól jöhet asztali kijelzőnek az igpu hogy, a számítógép azért mégis működjön. -
ÁdiBá
veterán
Szerintetek mennyire érdemes bekapcsolnom a virtut?!
Jelenleg HD7970CF-et hajtok. Az integrált gpu sokat dobna a teljesítményen?! A három chip össze tudna dolgozni ?!
Mellesleg a Virtu használata mennyire befolyásolja a processzor tuning potenciáját?#15292) amdkiller Én két hónapig nem tudtam használni az X-Fi Titanium HD hangkártyámat win8 alatt, mire rájöttem hogy mi kavarbe. Egyszerűen semmilyen USB drivert, illetve periféria drivert nem tudtam feltelepíteni a gépre Win8-nál.
Lehet tudok segíteni neked. Írj privit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Milyen monitort vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- OTP Bank topic
- EAFC 25
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest