- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
mondomén #11086 üzenetére
Úgy kell free accot csinálni, hogy eleve az amerikai storeban regisztrálsz, mert máskpp nem enged. de a legjobb ha beírod youtubba hogy how to create itunes account without credit card.
ja egyébként ha nagyon nem megy, akkor itt egy account, már legalább 20-an használjuk a suliból, használjátok ti is nyugodtan, és terjesszétek ha akarjátok. fizetős appot nem fogtok tudni venni vele, inkább meg se próbáljátok, free appok letöltésére tökéletes.
email: sylvestercrotty@gmail.com
password: iPhone123 -
Revolit
senior tag
válasz
mondomén #11052 üzenetére
Igen, azt már láttam
Akkor majd mindig bezárogatom, viszont az orientáció dolog igen idegesítő:s
Meg is találtam, tényleg két szenzor is van: Three-axis gyro és Accelerometer
Labyrinth működik, a képernyő orientációt viszont sehogy sem tudom életre kelteni:s Találtam egy javaslatot neten, hogy "lockoljam" orientációt, kapcsoljam ki majd vissza touchot, unlcok orientation de az sem segített -
C4mp3r
addikt
válasz
mondomén #9561 üzenetére
Én majd jövő nyáron cserélek, az igényeimet ez is kielégíti. Azért vettem, hogy zenét hallgassak, illetve néha netezzek, játszak valamivel. Ehhez nincs szükségem retina kijelzőre 512mb ramra sem egyéb parasztvakításokra. (mondjuk a ram pont nem az, igaz) Pontosan milyen hiányosságok zavarnak?
-
Roxeus
tag
válasz
mondomén #9544 üzenetére
Rendben, a greenpoisonról olvastam már,valószínűleg az lesz. Viszont első körben aggódom, hogy a két fw backupja a JB miatt nem lesz kompatibilis egymással. Az "Apple Computer' mappában jópár fájlt hozott létre, azokból utólag lehet szelektálni, hogy mit másoljak vissza? Vagy egyszerűen megtekinteni, hogy mik vannak ott?
-
Roxeus
tag
válasz
mondomén #9533 üzenetére
Olvastam róla, hogy van, de most hogy biztosra menjek, vissza szeretném állítani a régi 3.1.x verziót, lementeni róla mindent, és tiszta lappal indítani a 4.x.x verziót. Az elsődleges az adatok lementése lenne, utána már a shift+restore-ral már megpróbálnék egy visszaállítást. Remélem, hogy a sok "backing up" ténylegesen a célt szolgálja, és azokat mentegette le, amire nekem most a legnagyobb szükségem lenne...
Lehet erről tudni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest