Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
válasz
rakloo
üzenetére
a diákmunka ha csak nem hostess vagy jó pénzért (napi5) ezer ért, halál az összes diákmeló.
Ismeretség, barátok , munkaserkés én is így jutottam hozzá néha néha beugrós vagyok egy vendéglátós helyen. amugy meg hála ég kapok némi pénzt a tanulmányi átlagomért amit félre teszek mert az nagy szó ha valaki félre tud tenni( a semmiből) és még nem vízen és kenyéren él. -
Csirkejozsi
tag
válasz
rakloo
üzenetére
Igen, alapból. De létezik megoldás (roqyBluetooth és BtStack GPS), amikkel megoldható, hogy külső bluetoothos GPS vevőt csatlakoztassunk az iPod-hoz, és így a navigációs szoftverek úgy érzékelik, mintha ez a készülék saját beépített GPS-e lenne (ami alapból csak iPhone-ban van). Én nekem így lett 5 rugó plusz beruházásával egy teljes értékű navigációs kütyüm az iPod-ból. Csakhogy az iOS4-el a bluetooth kezelése megváltozhatott, mert nekem az összes bt-t használó progim megbolondult tőle, köztük ez is. És született rá újabb szoftver roqyBT4 néven, csakhogy ahhoz még nincs törés. Paypal e-mail címem meg nincs, így megvenni sem tudom, szóval marad a downgrade és a várakozás a törésre.

-
Kommy
veterán
válasz
rakloo
üzenetére
Itt tudsz róla olvasni : iphoneclub
-
Don't Panic
senior tag
válasz
rakloo
üzenetére
én 22 ért vettem Logitech z4 et de sajnos alaplai hangkarim van szeretnék egy ilyet még AUDIOTRAK Prodigy HD2 ADVANCE DE Sound Card 2-Channel és akkor már klappolna minden a Jézuska meg hoz egy Razer Orca fülest azt már nagyon várom
ja és ugye nem a gyári ipod fülessel tolod mert az valami botrány nekem az ágyam mellett van ha esténként táccsolok jó az a játékoknak filmeknek de zenehallgatásra nekem nem jó. (Sennheiser CXII-400)HELP ITUNES HOZ [link]
-
Gordiann
őstag
válasz
rakloo
üzenetére
Basszus...válaszoltam, és kitöröltem, mert megijedtem, hogy képzelődtem, és nem is kérdezett senki ilyet....nem találtam...

akkor el tudtad még olvasni,amit írtam?
szerk: a megijedet meg ly-vel írtam most meg...nagyon kész vagyok.. (de egyébként ezt a PH!-ról tanultam
) -
Új hozzászólás Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
kiakadna 

4.1 van rajta

)