Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkadar1
tag
nekem is 5-ös iOS-el + JB-vel fut a 4 gen touch, néha tapasztaltam kisebb kihagyásokat (nem reagál egy érintésre), de kidobálásokat még nem. A tweakekkel nagyon óvatosan kell bánni csak azt szabad fenthagyni ami tényleg kell, és akkor nem különösebben problémás.
Amúgy vannak újabb 5.1 tapasztalatok?
-
Dogmatix
tag
Sosem értettem amúgy miért tiltott erről beszélni. Azért mert nem beszélünk egy problémáról, az még létezik! Személy szerint az én iPodom is jailbreakelt, mert nem akarok felesleges programokat megvenni és sajnos nincs mindenből trial/lite verzió ezért csak akkor derül ki milyen is valójában az app miután megveszed. Én ugyan úgy megveszem az alkalmazást, ha tetszik, csak előtte kipróbálom. Szerintem ezzel nincs semmi baj.
-
dani3l
őstag
Mondjuk az jogos..
Lockscreen tényleg jobb lesz, mivel engem eddig kicsit zavart, hogy teljesen el kell húzni jobbra az ujjam, mert ha 2 milliméterrel előbb elengedem, akkor is visszaugrik, nem oldja föl.. Mondjuk nyugodtan beletehették volna akkor már alapból a lejátszó gombokat, ha megy a zenelejátszás és úgy kapcsolom be a kijelzőt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest