Hirdetés
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- UHD filmek lejátszása
- Samsung Odyssey OLED G9: QD-OLED csúcsmonitor a tesztpadon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewPuma82
csendes tag
Sziasztok!
Kedden vettem egy ipod touch 4et. Mára eldöntöttem hogy jailbreakelem, viszont már a 4.3.4es szoftver volt rajta, ezért 4.3.3ra vissza kellett raknom. http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-4.3.4-to-4.3.3-4.3.2-4.3.1-4.3-iphone-4-3gs-ipad-2-ipad-ipod-touch-4g-3g-how-to-tutorial/ ezt a leírást használtam hozzá. iTunesban bejött hogy extracting files(azt hiszem files volt) utána pedig kiírta azt az errort amire azt mondják a tutorialban hogy nem kell vele foglalkozni. Leokéztam és maradt az ipod a DFU módban. Ezután megpróbáltam a redsn0w féle megoldást. Betallóztam neki az IPSW fájlt, a gépen minden rendben megtörtént finishre nyomtam és az ipodon bejött a fekete háttér sok kis fehér szöveggel azt hiszem ez normális. Utána bejött az az ananász megcsinálta a dolgát újraindult recovery módban. Azóta nem tudom onnan kiszedni. Próbáltam tinyumbrellat, irecoveryt de semmi. Próbáltam hogy nyomom a home és kikapcsoló gombot 10mpig majd elengedem a home gombot, ez sem segített. Nem tudom mit csináljak nézegettem neten nem találtam semmi működőt arra hogy hogy "szabaduljak ki" ebből a "recovery loopból". Remélem tudtok segíteni mert nem szeretném már 3 naposan szervízbe vinni az ipodomat. Ha esetleg mégis kell, a garancia érvényes rá?
Nagyon várom a válaszokat, mert ezt tényleg nem így terveztem...edit: Igen tudom hogy nem szabad jailbreakről írni itt de ha valaki tud megoldást legalább mondja hogy tud és msnen vagy valahol máshol meg tudnánk beszélni.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewPuma82
csendes tag
szerkesztés gomb ottvan..ezt benéztem
[ Szerkesztve ]
-
AndrewPuma82
csendes tag
Újonnan vettem, én bontottam ki, 4.1 volt rajta azt egyből frissítettem 4.3.4re.
A hibakód iTunesban pedig 3194. Most megcsináltam ezt írta ki de szerintem változik vagy nem tudom.
The iPod "iPod" could not be restored. An unknown error occured (3194). Ez az üzenet.
Nem tudom, hogy számít-e de nekem már az is elég lenne ha 4.3.4re vissza tudnám rakni és el is felejtem a jailbreaket... -
AndrewPuma82
csendes tag
Ott a tutorialban van egy link az IPSW fájlhoz 4.3.3hoz, azt tettem rá..vagyis próbáltam. Tehát ez windows alatt egyáltalán nem működik?
Legfontosabb most nekem az lenne hogy ebből a "recovery loopból" kikerüljek, erre tudsz valami megoldást? Nem tudom hogy végülis rárakta-e a azt a 4.3.3as firmwaret, csak annyit tudok hogy itt ülök, gépre rá van dugva recovery módban.Épp ezaz hogy ha iTunesban rányomok a restore-ra ugyanazt a hibaüzenetet adja ki hogy nem lehet restore-olni.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewPuma82
csendes tag
Mivel alapból recovery módban van mindenképp ezért lehúztam a gépről, újra bedugtam. iTunes érzékelte az iPodot. Ennél a pontnál rájöttem hogy a hosts fájlból nem töröltem azt a címet amit előtte beleraktam. Kiszedtem elmentettem, rányomtam a Restore-ra. Ugyanaz a hibaüzenet fogadott 3194es számmal.
Újraindítani is kell? Amikor először csináltam nem indítottam újra. De akkor most megteszem.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewPuma82
csendes tag
Lehet hogy amiatt nem ment először a 4.3.3ra restore? Vagy ennek semmi köze hozzá? Bár végülis mindegy nem fogok ezzel többet próbálkozni nem kell nekem ez az idegeskedés.
Újraindítás után Restore-ra kattintottam és most bejött az Apple logó alatta töltőcsíkkal. Azt hiszem ez már így jó lesz, iTunesban pedig Restoring iPod software.
Kösz hogy segítettél ha nem lettél volna szerintem feladom és viszem a szervízbe. Nagyon megkönnyebbültem most, mégegyszer kösz.
Igen, elindult tökéletesen.
És ha már ittvagyok..átlagban mennyit bír az ipod touch 4? Most vettem ugye netezek és játszom rajta sokat, fényerő kb 30%nál van és nagyjából 5-6 órát bír. Ez normális? Illetve nem vagyok biztos abban sem hogy mikor kell tölteni, most úgy csinálom hogy lemerítem 20% alá vagy addig hogy kikapcsoljon aztán felrakom töltőre 100%ig. Ez így jó?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewPuma82
csendes tag
Haverom vett egy ipod touch 4et. Próbál beregisztrálni iTunesba viszont kártyája nincs, kártyaválasztásnál pedig nem ajánlja fel a "None" lehetőséget. Mit csinál rosszul?
Én regisztrációnál kamu adatokat adtam meg lakcímhez viszont rendes adatokat a kártyához, nekem sem volt "None" lehetőség. Regisztráció után amikor meg akartam változtatni a kártyámról a beállításokat akkor már megjelent a "None" és azóta is ott van a lehetőség. -
AndrewPuma82
csendes tag
-
AndrewPuma82
csendes tag
Nem tudom mennyire illik ide ez a kérdés, ha nem akkor ajánljatok valami jó oldalt.
Tap Tap Revenge 4-gyel játszom már egy ideje viszont mostanában vettem észre hogy rányomok a golyóra de mintha nem is nyomtam volna misst ír. Ez néha elég idegesítő és az lenne a kérdésem hogy TTR3ban is ugyanígy működik ez vagy egyáltalán mitől jobb az, mert ugye fizetős. -
AndrewPuma82
csendes tag
Hallgatom ma iPod Touch 4-emen a zenéket egyszer csak megállt, ránézek mi van és azt írja 8 szám van a lejátszási listámban ahol eddig kb 20 volt. Megnézem az összes zenét és azt látom hogy eddigi kb 60 helyett 22 van. Úgy vettem észre hogy a régebbi számok törlődtek, vagyis amiket régebben raktam rá. Szerdán még minden rendben volt, azóta nem vittem sehova, senki nem nyúlt hozzá rajtam kívül és én nem töröltem. Van valami ötlet hogy miért tűntek csak úgy el?
Edit: iOS 5-öm van.[ Szerkesztve ]
-
AndrewPuma82
csendes tag
-
AndrewPuma82
csendes tag
Nem igazán iPodos, hanem iTunesos problémával fordulnék hozzátok. Volt egy kártya beregisztrálva az iTunesba, vettem már vele 1-2 dolgot semmi probléma nem volt. Októberben lejárt, azóta kapott anyám új kártyát és most pár napja frissítettem az iTunesban az adatokat hozzá. Azóta vettem vele 1 dolgot probléma nélkül. Ma próbáltam egy free appet letölteni és azt írja, hogy Tap Continue and sign in to view billing information. Rányomok a continuera, beírom a jelszavamat, bejön a Payment Method-os oldal az összes adattal amit ugye megadtam pár napja. Piros szöveg: There is a billing problem with a previous purchase. Please update your payment method. Ha nem csinálok semmit, csak Done-ra nyomok akkor azt írja hogy Your payment method was declined. Please enter another payment method.
Kerestem kicsit a neten, azt írják adjak meg mindent újra de akkor anyám egyből kapná a kb 540 forintról szóló SMS-t, azt meg szeretném elkerülni. Mitől lehet ez? -
AndrewPuma82
csendes tag
válasz AndrewPuma82 #12265 üzenetére
Kiderült hogy az utolsó vásárlásom tényleg sikertelen volt, nem akarja elfogadni a kártyát az iTunes...
-
AndrewPuma82
csendes tag
Sziasztok
Lassan 5 hónapos lesz az iPod touch 4em de szeretném lecserélni valami másra. Tokban hordtam vigyáztam rá, iOS 5 van rajta. Szerintetek mennyiért lehetne eladni? Karácsony előtt vagy után érdemesebb? -
AndrewPuma82
csendes tag
Úgy alakultak a dolgok hogy mégsem adom el az iPodomat, most viszont megint elkezdtem gondolkodni a jailbreaken.
iOS 5.0-m van, ugye arre még csak tethered jailbreak van. Az mennyivel "veszélyesebb" mint az untethered? Tudom hogy minden bekapcsolásnál be kell bootoltatni, ezzel gondolom nem lenne probléma. Mennyire tudom elrontani jailbreak közben az iPodot? Mindig van lehetőség hogy iTunesból restore-oljam? Várjak inkább az untetheredre? -
AndrewPuma82
csendes tag
Biztos én csinálok valamit rosszul, miközben csinálta a jailbreaket leállt a redsn0w.. 0.9.9b8-cal csináltam, XP-n.. Próbálkozzak másik verzióval vagy hagyjam? Komolyan félek hogy elrontok valamit..
-
AndrewPuma82
csendes tag
válasz kenny123 #12413 üzenetére
Hát..végigmentem mindenen. Jailbreak után kiírta hogy done, bejött a fekete háttéren sok kis fehér szöveg, megvártam bejött az ananász, moving applications. Leírásban azt írta ugye hogy csináljam a just boot-os részt meg hogy nem baj ha közben bebootolt, gondoltam nem kell megvárni.. Utána bekapcsolt, nincs cydia, pár app is hiányzik tethered boot után ugyanez.
Gondoltam meg kéne akkor várni azt az ananászost.. Újra elkezdtem az egészet megint azt írja first stage végén hogy leállt a redsn0w... Pedig minden ugyanúgy csináltam, nem igazán értem. Megpróbálom még egyszer...edit: Lehet hogy a battery percentage-t bennhagytam 2. próbánál..az lehet a baj?
edit2: Igen úgy tűnik az volt a baj..most bebootolt, ott a fehér Cydia viszont az App store meg még pár alap app hiányzik..Azokkal mi van?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewPuma82
csendes tag
Szerkeszteném még tovább csak nem lehet..
Just bootot megcsinálom first stage után megint leáll redsn0w...
Kezdem elveszteni a hitemet ebben a dologban
(ha valaki esetleg nagyon szeretne segíteni, hogy ne itt spameljem tele a fórumot msnem awerka@freemail.hu)[ Szerkesztve ]
-
AndrewPuma82
csendes tag
válasz kenny123 #12417 üzenetére
Először nem tallóztam be újra az IPSW-t ez eszembe is jutott ezért másodszorra betallóztam, úgy próbáltam és mégse ment. Az eltűnt app store és a többi ikon viszont engem nagyon zavar ezért most restoreolom iTunes-szal és elkezdem elölről.
edit: Restore után Cydia még mindig ott van fehér ikonnal, Safari nem működik és hiányoznak az ikonok amik eddig is. Most van az hogy nem teljesen értem mi is történt.
Jailbreak előtt backupoltam iTunesban, most azt restore-oltam.[ Szerkesztve ]
-
AndrewPuma82
csendes tag
Szerintem most már az is elég lenne nekem ha valaki elmondja hogy csináljam vissza ezt az egészet és működjön rendesen, jailbreak nélkül.
-
AndrewPuma82
csendes tag
Ha esetleg valaki nem tudja, kijött az 5.0.1 untethered jailbreak. Felraktam, sikerült is úgyhogy most örülök
-
AndrewPuma82
csendes tag
Sziasztok,
iPod touch 4-em van 5.0.1-es iOS-szel jailbreakelve. Kaptam egy facebook értesítést, megnyitottam, bejött a facebook de lefagyott az ipod, nyomkodtam a home gombot, power gombot is, semmi. Kicsit vártam aztán nyomtam együtt a kettőt hogy újrainduljon, volt már ilyenem. Arra sem történt semmi majd pár mp múlva az egész képernyő fehér lett. Semmire nem reagál, töltésre sem, iTunes nem ismeri fel.
Ez lenne a "white screen of death", néztem videókat meg leírásokat hogy nyomva kell tartani a home és a power gombot 10 mp-ig és újraindul. Hát nekem nem, tartottam 20 mp-ig is. Ami még különbség nálam és a videók között, hogy nekik elaludt a képernyő, nekem viszont simán fehéren világít bármit csinálok.Mit tudok tenni?
-
AndrewPuma82
csendes tag
Na lemerült, rádugtam a töltőre és működik, kösz a segítséget.
Nem valami megnyugtató hogy ilyen történhet csak úgy... -
AndrewPuma82
csendes tag
Sziasztok,
jailbreakes kérdésem lenne megint.
Ismerősömnek 4.2.1es iOS van az ipodján. Ha a jailbreakme.comra felmenne tudná jailbreakelni ugye? A fontosabb része pedig az lenne hogy lehetséges-e 4.3.3ra frissítenie?
Nem tudom milyen módszerrel működik a jailbreakme.com, ezért kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest