Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
-
kenny123
addikt
Anno még én úgy gondoltam hogy elég egy ipod touch, meg egy gyengébb teló. Ment is egy darabig, először alcatel ot800 mellett (qwerty csábított), majd sony k550.. Már picit untam hogyha ipodon zenélek, és hívnak, nem hallom, sms jön nem hallom, és így tovább. aztán valahogy kikötöttem i4 mellett..
Az elöbbiekhez: volt többször is 4es touchom, egyik sem halt be, szóval ez hülyeség.
-
e30st
tag
jómagam is jelenleg egy iPod Touchot használok, meg egy Samsung e1107-et (kicsi, napelemes, semmit nem tud, de azt nagyon jól csinálja) szerintem egészséges konstrukció, két éve így élek. iPhonet nem is akarok, mert sokkal gyorsabban merül mint a Touch, meg mert telenoros vagyok. Szóval mindenképp ajánlani tudom hogy touchot vegyél. viszont csak 3. vagy 4. generációsat, mert a 2. generációra már nincs szoftverfrissítés.
sokan árulnak itt használt touchokat "3. generáció 8GB" ne higgy nekik, 3. generációból nem csináltak 8 gigásat (csak a 2. generációs 8GB-at forgalmazták tovább a 3. generációs 32 illetve 64 GB-vel együtt) a különbség a háttértáron kívül: bő 200Mhz-vel jobb proci, 3x jobb grafikus meghajtó, 2x több RAM. tehát ha 3. generációs mellett akarsz dönteni, csak 32 vagy 64GB között gondolkozz.
4. generációs ahogy az előttem szóló említette még sokkal jobb, már két kamerát, meg retina displayt is kapott, de a környezetemben rengeteg 4G-s touch behalt már, lényegesen nagyobb a meghibásodási rátájuk mint a 3G-seknek. (természetesen ha garanciaidőn belül vagy, akkor azonnal cseréli az Apple, szóval érdemes olyat keresni ami még garis) -
P-SZ-S
aktív tag
Egy galaxy 551 felhasználói élményét még egy 2. generációs touch is keresztbe alázza. Ha viszont 4g-t veszel, az kb. majdnem Iphone 4 (a telefont és az IPS panelt leszámítva, a ram különbséget pedig nem igazán érzed). Az android Motorola Defy-nél kezdődik, az alatt pénzkidobás.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi