Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
destru
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna nekem választ adni arra, hogy az iTunes kb 10 perces "restoring iPod" után miért írja ki, hogy "The iPod could not be restored. An unknown error occured (1418)." Mindent próbáltam, iPod Reset Utility-t (lefagyott), újrareggeltem a .dll fájlokat, frssítettem és újra is telepítettem az USB drivereket, kb 52x kapcsoltam ki és be a gépet de SEMMI.
Felismerni felismeri, de úgy, mintha egy sima pendrive, vagy olyan mp3 lejátszó lenne, aminek a mappájába simán be lehet másolgatni a számokat. Amikor rádugom a dokkolóra narancssárgán villog szépen komótosan, bár ennek nem tudom van-e bármi jelentősége. Másik szintén Windows-os gépen perfektül működik, de kezd kissé unalmassá válni a kiírom pendrivera, átmegyek a szomszédhoz, rámásolom a gépére, rátöltöm az iPodra.... szóval ha valakinek van bárminemű segítsége, azt nagyon megköszönném! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Pixel 7 pro 128/8
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Felismerni felismeri, de úgy, mintha egy sima pendrive, vagy olyan mp3 lejátszó lenne, aminek a mappájába simán be lehet másolgatni a számokat. Amikor rádugom a dokkolóra narancssárgán villog szépen komótosan, bár ennek nem tudom van-e bármi jelentősége. Másik szintén Windows-os gépen perfektül működik, de kezd kissé unalmassá válni a kiírom pendrivera, átmegyek a szomszédhoz, rámásolom a gépére, rátöltöm az iPodra.... szóval ha valakinek van bárminemű segítsége, azt nagyon megköszönném!