- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyílt szabványokkal fegyverkezik az AMD az AI-gyárakra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
destru
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna nekem választ adni arra, hogy az iTunes kb 10 perces "restoring iPod" után miért írja ki, hogy "The iPod could not be restored. An unknown error occured (1418)." Mindent próbáltam, iPod Reset Utility-t (lefagyott), újrareggeltem a .dll fájlokat, frssítettem és újra is telepítettem az USB drivereket, kb 52x kapcsoltam ki és be a gépet de SEMMI.
Felismerni felismeri, de úgy, mintha egy sima pendrive, vagy olyan mp3 lejátszó lenne, aminek a mappájába simán be lehet másolgatni a számokat. Amikor rádugom a dokkolóra narancssárgán villog szépen komótosan, bár ennek nem tudom van-e bármi jelentősége. Másik szintén Windows-os gépen perfektül működik, de kezd kissé unalmassá válni a kiírom pendrivera, átmegyek a szomszédhoz, rámásolom a gépére, rátöltöm az iPodra.... szóval ha valakinek van bárminemű segítsége, azt nagyon megköszönném! 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP,2év Garancia,i5 1334u(12x4,6Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB RAM,512GBSSD,Magyar világító billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felismerni felismeri, de úgy, mintha egy sima pendrive, vagy olyan mp3 lejátszó lenne, aminek a mappájába simán be lehet másolgatni a számokat. Amikor rádugom a dokkolóra narancssárgán villog szépen komótosan, bár ennek nem tudom van-e bármi jelentősége. Másik szintén Windows-os gépen perfektül működik, de kezd kissé unalmassá válni a kiírom pendrivera, átmegyek a szomszédhoz, rámásolom a gépére, rátöltöm az iPodra.... szóval ha valakinek van bárminemű segítsége, azt nagyon megköszönném!