Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
destru
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna nekem választ adni arra, hogy az iTunes kb 10 perces "restoring iPod" után miért írja ki, hogy "The iPod could not be restored. An unknown error occured (1418)." Mindent próbáltam, iPod Reset Utility-t (lefagyott), újrareggeltem a .dll fájlokat, frssítettem és újra is telepítettem az USB drivereket, kb 52x kapcsoltam ki és be a gépet de SEMMI.
Felismerni felismeri, de úgy, mintha egy sima pendrive, vagy olyan mp3 lejátszó lenne, aminek a mappájába simán be lehet másolgatni a számokat. Amikor rádugom a dokkolóra narancssárgán villog szépen komótosan, bár ennek nem tudom van-e bármi jelentősége. Másik szintén Windows-os gépen perfektül működik, de kezd kissé unalmassá válni a kiírom pendrivera, átmegyek a szomszédhoz, rámásolom a gépére, rátöltöm az iPodra.... szóval ha valakinek van bárminemű segítsége, azt nagyon megköszönném! 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felismerni felismeri, de úgy, mintha egy sima pendrive, vagy olyan mp3 lejátszó lenne, aminek a mappájába simán be lehet másolgatni a számokat. Amikor rádugom a dokkolóra narancssárgán villog szépen komótosan, bár ennek nem tudom van-e bármi jelentősége. Másik szintén Windows-os gépen perfektül működik, de kezd kissé unalmassá válni a kiírom pendrivera, átmegyek a szomszédhoz, rámásolom a gépére, rátöltöm az iPodra.... szóval ha valakinek van bárminemű segítsége, azt nagyon megköszönném!