Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
destru
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna nekem választ adni arra, hogy az iTunes kb 10 perces "restoring iPod" után miért írja ki, hogy "The iPod could not be restored. An unknown error occured (1418)." Mindent próbáltam, iPod Reset Utility-t (lefagyott), újrareggeltem a .dll fájlokat, frssítettem és újra is telepítettem az USB drivereket, kb 52x kapcsoltam ki és be a gépet de SEMMI.
Felismerni felismeri, de úgy, mintha egy sima pendrive, vagy olyan mp3 lejátszó lenne, aminek a mappájába simán be lehet másolgatni a számokat. Amikor rádugom a dokkolóra narancssárgán villog szépen komótosan, bár ennek nem tudom van-e bármi jelentősége. Másik szintén Windows-os gépen perfektül működik, de kezd kissé unalmassá válni a kiírom pendrivera, átmegyek a szomszédhoz, rámásolom a gépére, rátöltöm az iPodra.... szóval ha valakinek van bárminemű segítsége, azt nagyon megköszönném! 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Eladó gamer PC i5-12400F + RTX 4060 + 32GB RAM
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felismerni felismeri, de úgy, mintha egy sima pendrive, vagy olyan mp3 lejátszó lenne, aminek a mappájába simán be lehet másolgatni a számokat. Amikor rádugom a dokkolóra narancssárgán villog szépen komótosan, bár ennek nem tudom van-e bármi jelentősége. Másik szintén Windows-os gépen perfektül működik, de kezd kissé unalmassá válni a kiírom pendrivera, átmegyek a szomszédhoz, rámásolom a gépére, rátöltöm az iPodra.... szóval ha valakinek van bárminemű segítsége, azt nagyon megköszönném!