Új hozzászólás Aktív témák
-
destru
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna nekem választ adni arra, hogy az iTunes kb 10 perces "restoring iPod" után miért írja ki, hogy "The iPod could not be restored. An unknown error occured (1418)." Mindent próbáltam, iPod Reset Utility-t (lefagyott), újrareggeltem a .dll fájlokat, frssítettem és újra is telepítettem az USB drivereket, kb 52x kapcsoltam ki és be a gépet de SEMMI.
Felismerni felismeri, de úgy, mintha egy sima pendrive, vagy olyan mp3 lejátszó lenne, aminek a mappájába simán be lehet másolgatni a számokat. Amikor rádugom a dokkolóra narancssárgán villog szépen komótosan, bár ennek nem tudom van-e bármi jelentősége. Másik szintén Windows-os gépen perfektül működik, de kezd kissé unalmassá válni a kiírom pendrivera, átmegyek a szomszédhoz, rámásolom a gépére, rátöltöm az iPodra.... szóval ha valakinek van bárminemű segítsége, azt nagyon megköszönném! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felismerni felismeri, de úgy, mintha egy sima pendrive, vagy olyan mp3 lejátszó lenne, aminek a mappájába simán be lehet másolgatni a számokat. Amikor rádugom a dokkolóra narancssárgán villog szépen komótosan, bár ennek nem tudom van-e bármi jelentősége. Másik szintén Windows-os gépen perfektül működik, de kezd kissé unalmassá válni a kiírom pendrivera, átmegyek a szomszédhoz, rámásolom a gépére, rátöltöm az iPodra.... szóval ha valakinek van bárminemű segítsége, azt nagyon megköszönném!