Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Autóhifi
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Üdv!
Na még az előző HSZ megírásának napján raktam fel számokat ALAC-ban (ugyanaz ugyebár mint a FLAC, csak ezt kezeli az iPod, és az iTunes). Háát mit ne mondjak... Az életbe többet soha MP3at
Nemtom, valamiféle audio-orgazmus kapott el (nem kell rosszra gondolni
), annyira brutális a különbség! Egyáltalán nem recsegett, semmiféle EQ beállításon, sőt extra tisztán, és meglepően jól szólt
Am Paul Kalkbrenner - Aaron számával próbáltam a Berlin Calling albumról... Ez volt az első album amit FLACban találtam
Szó szerint ennyire tiszta mélyet, és hátborzongatóan szép magas/közép tartományt az életben nem halottam még zárt fülesen
El is indítok egy oldalt nemsoká, ami FLAC zenékkel foglalkozik 
Nemhiszem, hogy az iPod egyébként direkt torzítaná a MP3-akat. Szimplán ezeknek a kódolása "hibás". Levág egy kicsit a mélyből, a magasból, közelebb hozza őket a középhez, stb... Sz*rból nem lehet várat építeni...
Ja és azt nem értem, hogy a Loseless WMA hogy lenne kisebb mint a FLAC vagy az ALAC? Mindegyik veszteségmentes, a nyers hanganyag van benne TÖMÖRÍTÉS NÉLKÜL. A FLAC és az ALAC is majdnem ugyanakkora méretű, a TAGtömörítés miatt van egy kis különbség...Forest_roby: Nem tom hogy van a tieden, de nekem ha megnyomom a középső gombot, akkor átvált egy ilyen rombusz alakú valamire, és ha elkezdem forgatni az ujjam, akkor teker elég jól... És sztem ha audiobook-ot hallgatsz, azt audiobookba tedd... A célra a céleszköz mindig a legjobb

sbazsi: Külső HDD-ként ismeri fel, rakhatsz rá bármit, csak az iPodban nem tudod használni őket... Nem hiszem, hogy bármi probléma lenne majd vele... Azóta már jobb idők járnak... De azért ne az első, hanem a hátsó alaplapi USB-be dugd be az adatkábelt... Sütöttem már meg úgy pendriveot, hogy elől fordítva volt bekötve az USB csatlakozó... Vagyis oda ahova adatot várt, 5V-ot kapott
De garanciában cserélték 
Ja és nekem is van egy kérdésem: Miért van az, hogy jópár számnak az iPod levágja az utolsó 5/10 secjét? Nem mindnek, csak nagyrészét... Ha gépen iTunesban hallgatom iPodról akkor jó, csak akkor nem ha iPodon...
Köszönöm a segítséget

Üdv: Ex
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nemtom, valamiféle audio-orgazmus kapott el (nem kell rosszra gondolni
), annyira brutális a különbség! Egyáltalán nem recsegett, semmiféle EQ beállításon, sőt extra tisztán, és meglepően jól szólt
Am Paul Kalkbrenner - Aaron számával próbáltam a Berlin Calling albumról... Ez volt az első album amit FLACban találtam
Szó szerint ennyire tiszta mélyet, és hátborzongatóan szép magas/közép tartományt az életben nem halottam még zárt fülesen
El is indítok egy oldalt nemsoká, ami FLAC zenékkel foglalkozik