Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Az apple garancia az ugyanazt jelenti, bárhonnan van. A különbség az a beszerzési forrás. Én 36k-ért vettem. 35k körül van az 5g ára. A 30k körüli elképzelhető, hogy 4g-s, ami sokkal kevesebbet tud, lehet elírás. Erre érdemes odafigyelni!
Üdv
MÁS:
Ja és képzeljétek besétáltam az Allee Starking Apple üzletbe és 5 féle 5g-s tokot mutattak! Le is foglaltam egy Macally Metro tokot. Kibontották nekem belepróbáltam, tökéletes! Szuper minőség, kezelhetőbb is lesz tőle a nano. Tényleg már alig várom.....pénteken 10% kedvezmény lesz minden fekete dologra "Fekete péntek" keretben. 6200Ft a normál ára, végülis miért is ne várjak még 2 napot....addigra összeszedem a pénzt
Ez, csak az 5G-sNéztem még a Macally Ice Suit tokot. ugyanennyibe kerül, csak full átlátszó, de nagyon műanyagos, meg rosszabb fogású, meg gyengébbnek tűnik, meg nemtetszett úgy összességében. Voltak még más gyártó termékei is, de mindegyik olyan összevissza csicsásak voltak kicsit. Ez a macally letisztult és szép. A Metro széria nem olyan szép, de egy álom kézbevenni. (fel vagyok dobva most ettől
)MÁS:
Ja és én pl. már abszolút megszoktam a nano kezelését.(a "béna" tárcsát) Nagyon ügyetlen voltam az elején, de most majdnem mindig elsőre odagörgetek ahova akarok.

Olyan mint a mac-es egér használat nem megy elsőre a "gyorsulása" miatt a windows-osoknak, de aki megszokja annak nagyon laza és kényelmes....
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Gitáros topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)