- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Modding és elektronikai kérdések
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube88
csendes tag
Hi all.
Úgy döntöttem hogy veszek magamnak egy ipodot. Egyik haver szervált nekem egy 3. generációs ipod nano-t. Ha esetleg van valakinek egy ilyen kis kütyüje szívesen hallgatom a véleményét róla. [ugye bár aki el akarja adni rosszat nem fog róla mondani logikus]
Viszont lenne pár kérdésem mert hát ő, hogy is fogalmazzak nem nagyon merek bele vágni egy ilyen üzletbe. Na már most a kicsike ha minden igaz a "gép vadonatúj mert a szerviz kicserélte" és hát láttam a csomagolásán [kis nejlon zacskóban van] mert a gyerek küldött róla képet hogy hát igen csak csillog villog.
Hát az első kérdésem hogyan lehet ellenőrizni az eredetiségét?
Másik dolog meg az akkumulátor, gondolom a szervizesek nem cserélték hisz mért is tették volna, ha pedig nincs valami jó állapotban akkor eléggé szívás a dolog szóval lehet hogy hülye kérdés de nincs valami módszer arra hogy az ember kiderítse mennyit bír?
De még gondoltam arra is hogy az eladótól kérek pár nap garanciát a termékre mert hát zsákbamacskát nem akarok venni....
Szóval a véleményeket várom a termékről és a tartozékairól itt főleg a fülhallgatóra gondolok és ha a gyári nem valami frankó akkor esetleg ajánlhatnátok helyette valami mást. [basszus fontos de igazából a nagyon durvát már nem viselem el inkább a szép tiszta hangzást kedvelem].
Ja igen még valamit akarok mégpedig azt, hogy nézegettem más apple cuccokat is és mivel egy 120 GB-os classic-ra nincs pénzem ezért így találkoztam 30 GB || 60 GB || 80 GB termékekkel hát ő ezeket se ismerem de ha jobb minőségben mennek akkor inkább több pénzt adok ki ezekért, szóval vélemények jöhetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cambridge Audio Arctic ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Audio Note AN-C vörös ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen9, i7-1165G7, 16GB, 512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest